Next Star

Ne revedem în curând!

X-Style Kids par „băgați în priză” pe scenă! Doamnelor și domnilor, nu-i ratați! Cu pantaloni cadrilați și șepci, au făcut show total!

 
+3 click pentru
galerie

În marea finală a sezonului 7 "Next Star", trupa X-Style Kids au impresionat juriul prin dans.

Zece copii cu vârste între 9 şi 12 ani din Arad, care formează Trupa X- Style Kids, au reușit să creeze o atmosferă de zile mari pe scena „Next Star”. 

Dansatorii din Trupa X Style Kids) au făcut show total pe scena concursului. După ce anul acesta au reprezentat cu brio România la Campionatul Mondial de Hip Hop de la Las Vegas, au venit la „Next Star” pentru a arăta şi românilor ce pot. Şi au fost foarte buni!  Cu pantaloni cadrilați și șepci, X-Style Kids  au fost geniali!

Dacă vor câștiga „Next Star”, vom afla în câteva momente!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe