Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 15 februarie 2023. Anunțul făcut de magicianul Robert Tudor după o provocare cu Ramona Olaru. Ce a dezvăluit

În ediția de miercuri, 15 februarie 2023, magicianul Robert Tudor a făcut un anunț surprinzător despre următoarele două ediții ale quizz show-ului de la Antena 1. Ce se va întâmpla joi și vineri la Nu te supăra, frate!.

colaj foto magicianul robert tudor si ramona olaru la Nu te supăra, frate! 15 februarie 2023 Galerie
Anunțul făcut de magicianul Robert Tudor la Nu te supăra, frate! după o provocare cu Ramona Olaru | Antena 1

Echipa roșie de la Nu te supăra, frate! ediția din 15 februarie 2023 a fost compusă din Diana Munteanu, Irisha și Bogdan Vlădău. Atunci când a venit rândul Dianei să dea cu zarul, pentru că acesta s-a învârtit până la cifra 4, întrega echipă a intrat la un joc inedit, unde toate cele trei vedete au fost nevoite să joace mima cu mănuși de box.

Ajunși la magicianul Robert Tudor, acesta a făcut un anunț neașteptat despre următoarele două ediții. Iată ce se va întâmpla!

Citește și: Nu te supăra, frate! 15 februarie 2023. Irisha, apariție de senzație într-o ținută îndrăzneață. Cum a arătat în partea de jos

Ce anunțul a făcut de magicianul Robert Tudor la Nu te supăra, frate! din 15 februarie 2023. Cine îl va înlocui

Diana Munteanu, Irisha și Bogdan Vlădău s-au îndreptat către magicianul Robert Tudor care lansează provocările de la Nu te supăra, frate!. În timp ce Diana a fost nevoită să mimeze mai multe cuvinte, purtând mănuși de box, coechipierii ei au avut de ghicit.

„Ai mai mimat vreodată”, a întrebat-o magicianul.

„Da, de multe ori”, a răspuns vedeta.

„Ai grijă ce cuvinte îi dai, Robert. Pentru că Diana a recunoscut că a mimat de multe ori”, a adăugat și Pepe.

Însă, chiar înainte de a începe jocul, magicianul a făcut un anunț despre următoarele două ediții ale quizz show-ului.

„Să le spun și eu telespectatorilor că azi-dimineață am fost la Neața și am făcut o prinsoare cu Ramona Olaru. Am făcut-o lată! (...) Am pierdut o provocare și i-am zis să vină mâine și poimâine să vină în locul meu să prezinte jocurile. Deci mâine și poimâne să fiți pe fază că vine Ramona Olaru și o să fie dezmăț”, a dezvăluit acesta.

Citește și: Nu te supăra, frate! 9 februarie 2023. Jean de la Craiova și Ecaterine au făcut show. Ce s-a întâmplat cu artista în direct

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 15 februarie 2023. Irisha, apariție de senzație într-o ținută îndrăzneață. Cum a arătat în partea d... Nu te supăra, frate! 16 februarie 2023. Monica Anghel, apariție răvășitoare după ce a slăbit spectaculos. Cum a apărut î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x