Antena Căutare

Podcastito Express sezon 3, episodul 4. Reacția inedită a lui Florin Salam când a aflat că Betty și soțul ei merg la Asia Express

Ce a putut să spună Florin Salam când a aflat că Betty și Cătălin Vișănescu merg la Asia Express, sezonul 7. Previziunea lui s-a adeverit din primele momente ale competiției.

Galerie
Ce a putut să spună Florin Salam când a aflat că Betty și soțul ei merg la Asia Express, sezonul 7 | Antena 1

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au fost invitații din episodul 4 de Podcastito Express sezon 3. Împreună cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea, concurenții de la Asia Express, sezonul 7 au dezbătut cele mai ferbinți subiecte din competiție. De asemenea, cei doi au povestit și ce reacție a avut Florin Salam când a aflat că fiica și ginerel lui participă în cel mai dur reality show.

Ce a putut să spună Florin Salam când a aflat că Betty și soțul ei merg la Asia Express, sezonul 7

Betty Salam a început „cu stângul” Asia Express, sezonul 7. Artista s-a acidentat încă din primele ore ale competiției, imediat cu a ajuns în Thailanda. Aceasta s-a lovit destul de rău la picior și chiar a avut nevoie de intervenția medicului.

Fiica lui Florin Salam a fost nevoită și să renunțe la un joc de amuletă, din cauza accidetării, la sfatul specialiștilor. De asemenea, în seara în care Betty Salam și Cătălin Vișănescu au pierdut prima cursă pentru ultima șansă din acest sezon, tânăra a ținut un discurs care i-a emoționat pe toți adversarii.

Citește și: Ce pact au făcut Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, pentru Asia Express. La ce înțelegere au ajuns încă de acasă

Cântăreața a povestit că tatăl ei a protejat-o foarte tare și nu a avut ocazia să experienteze anumite lucruri pe cont propriu. Iar reacția lui Florin Salam când ea și soțul ei au anunțat-o că merg în Asia Express, sezonul 7 a fost savuroasă.

„M-au contactat de la Asia Express. Da, nu știu ce să zic. Ce să caut eu acolo și cu cine mă duc?” Eu nu prea sunt eu cu interviuri, foarte rar am apărut și ea în mintea ei a zis: De unde să vrea ăsta să vină cu mine”, a povestit Cătălin la Podcastito, sezonul 3 episodul 4.

Pentru că își cunoaște foarte bine fiica, celebrul manelist pare că a avut o premoniție care s-a îndeplinit încă din primele ore ale competiției.

„Ce cauți acolo? Că îți rupi picioarele”, a fost reacția lui Florin Salam când fiica lui l-a anunțat că pleacă la America Express, sezonul 7.

„Ne-am întâlnit cu el i-am zis că mergem la Asia Express și a zis: Ce să căutați voi acolo? Hai măi Bettycule că îți rupi picioarele pe acolo. Și uite că s-a întâmplat”, a adăugat și ginerele manelistului.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista avea doar 15 ani când s-au cunoscut

Cătălin Bordea și Nelu Cortea comentează cele mai tari faze de la Asia Express la Podcastito Express, pe AntenaPLAY

Câștigătorii sezonului 5 America Express au revenit la savurosul podcast de pe AntenaPLAY pentru a continua seria discuțiilor spumoase, de data aceasta despre cele mai tensionate și amuzante momente ale sezonului 7 Asia Express.

Astfel, în fiecare săptămână, Cătălin Bordea și Nelu Cortea se întâlnesc pentru a comenta cele mai tari faze ale competiției. Gazdele vor avea ca invitați concurenți ai sezonului 7 Asia Express, discuțiile pline de umor aducând totodată informații neștiute de pe parcursul cursei, dezvăluite aici în exclusivitate.

„Abia aștept să ne adunăm din nou la o dezbatere atentă despre tot ce se întâmplă la Asia Express. N-am de gând să ratez vreun detaliu important, vom scana toate mișcările concurenților și îi vom lua la întrebări pentru că... oamenii trebuie să știe că pe Drumul Zeilor sunt foarte atent vegheați”, a spus Nelu Cortea.

„Mă bucur foarte tare că ne reîntâlnim la Podcastito. America Express a fost pentru noi o super-experiență și, la fiecare sezon, sunt foarte curios să văd peripețiile noilor echipe și să descopăr provocările lor, întrebându-mă ce aș fi făcut în locul lor. Anul acesta traseul este extrem de interesant, iar eu abia aștept să pot trăi prin ochii concurenților măcar o fărâmă din aventura lor în Asia Express”, a declarat Cătălin Bordea.

Podcastito Express le oferă telespectatorilor detalii inedite despre ce s-a văzut și nu s-a văzut la televizor – dezvăluind astfel noi povești surprinzătoare și situații neașteptate ce încap cu greu în cele patru ediții săptămânale ale reality show-ului de la
Antena 1.

Podcastito Express sezon 3, episodul 1. Ce părere a avut iubita lui Mane Voicu că el a plecat cu Ioana State la Asia Exp... Podcastito Express sezon 3, episodul 2. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Oana Paraschiv. Mihai Găinușă a susținut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x