Antena Căutare

Câştigă meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite! Simte-te ca un adevărat Chef la degustare

Tazz îți oferă șansa de-a savura meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite, de la Antena 1! Răspunde la întrebarea ce îți poate aduce un premiu savuros!

sorin bontea si logo-ul concursului chefi fara limite
Câştigă meniul gătit de câștigătorul Chefi fără limite! Cele mai savuroase răspunsuri primesc premii pe măsură, livrate de Tazz | Antena 1

Aventura Chefi fără limite se apropie de final, așa că nu rata ultima șansă de-a câștiga un premiu savuros, livrat de Tazz chiar la tine acasă. Tot ce ai de făcut este să răspunzi la o întrebare și poți degusta meniul învingătorului din marea finală a show-ului.

Suntem în cel de-al zecelea și ultimul stage al emisiunii Chefi fără limite și mai e puțin timp până ce finala show-ului de la Antena 1 își va desemna câștigătorul. Înainte însă de-a afla cine primește trofeul din Grecia, telespectatorii au ocazia de-a câștiga și savura meniul învingătorului din finala Chefi fără limite Tot ce trebuie să faci este să ne răspunzi la întrebarea de mai jos, în cel mai original mod posibil. Cele mai interesante 3 răspunsuri vor primi prin Tazz șansa de-a degusta mâncarea care a adus victoria!

Intră în concurs și poți câștiga meniul învingătorului din finala Chefi fără limite, livrat de Tazz

Nu mai sta pe gânduri, fiindcă perioada de înscriere este între 21 și 27 aprilie 2022! Cele mai interesante 3 răspunsuri o să aibă șansa de-a degusta, chiar în confortul casei, bunătățile pregătite de concurentul câștigător în finala Chefi fără limite.

Articolul continuă după reclamă

Ca să te poți înscrie în concurs trebuie să ai aplicația Tazz instalată - Descarc-o acum!

Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina de concurs și ne impresionezi cu răspunsul tău la următoarea provocare: „Cine crezi că va câștiga finala Chefi fără limite”.

Trei norocoși vor primi meniul pregătit de câștigătorul emisiunii Chefi fără limite, livrat acasă de către Tazz.

Nu mai sta pe gânduri, încă ai șansa de-a putea savura în confortul locuinței tale un pic din aventura grecească a chefilor și a concurenților!

Trăiește finalul aventurii Chefi fără limite în cel mai interesant și intens mod posibil!

Tazz îți livrează preparate delicioase din emisiune

Comandă de pe Tazz

Dacă nu ai câștigat la concurs și totuși vrei să încerci rețete din emisiune, atunci mai avem o surpriză pentru tine!

Citește și: Comandă pe Tazz preparatele gătite la Chefi fără limite și simte gustul insulelor grecești la tine acasă

Tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul tazz.ro sau aplicația mobilă Tazz și să comanzi. Deliciile vor fi apoi livrate la tine acasă, pentru ca tu și cei dragi ție să puteți savura experiența Chefi fără limite nu doar vizual, ci și gastronomic. Vei putea înțelege mai bine rețetele grecești, cu arome îmbietoare, condimente surprinzătoare și combinații încântătoare de ingrediente.

Campania se adresează tuturor persoanelor ce accesează online site-ul tazz.ro, sau aplicația mobilă Tazz. Pentru a putea participa la campanie este necesar ca persoanele să aibă un cont Tazz activ la data începerii campaniei, sau să își deschidă un cont nou.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x