Antena Căutare

Andreea Bălan, pentru prima dată la emisiunea lui nea Mărin. Motivul pentru care nu a venit până acum „Mi s-a părut un tiran”

Andreea Bălan a dezvăluit care este motivul pentru care a refuzat mereu invitația de a participa la emisiune.

În Tabăra lui nea Mărin, visele devin realitate. Peste 30 de copii vor avea parte de surprizele vieții lor. Niciun efort făcut de vedete nu este prea mare pentru bucuria de pe fața celor mici.

Andreea Bălan este însoțită în această aventură de soțul ei, George Burcea, iar lor li se alătură Vica Blochina, Nicolai Tand și Liviu Vârciu.

Andreea Bălan a dezvăluit care este motivul pentru care a refuzat mereu invitația de a participa la emisiune.

„Am refuzat să vin la emisiunea lui nea Mărin pentru că mi s-a părut un tiran”, a mărturisit Andreea Bălan. Acum și-a făcut curaj pentru că a venit însoțită de soțul ei.

Va fi o experinență de neuitat pentru Andreea. Vedeta a dat cu mopul, cu mătura, a gătit pentru prima dată în viață pizza, dar și cozonaci și chiar a muls vaca.

În cadrul emisiunii ”Poftiți în vacanță”, difuzată marți și miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, voia bună și faptele bune se vor îmbina de minune, iar cele cinci vedete și copiii veniți pentru prima dată în viața lor în vacanță vor avea parte de o experiență unică.

Andreea Bălan și George Burcea au făcut cozonaci împreună, în tabăra lui nea Mărin... Invitații lui nea Mărin, puși să facă curat în camerele în care vor sta 35 de persoane: „Mă doare capul, m-a apucat trem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x