Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Număr de dans special, în premieră. Cum au uimit publicul ”cei trei care au speriat vestul”

În ediția a 27-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, invitații au fost puși să facă parte din spectacolul final ținut de Circo Bellucci, iar Edi Stancu, Ivan și Alex au reușit un număr de circ ”perfect”. Iată cel mai apreciat moment al serii.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Număr de dans special, în premieră. Cum au uimit publicul ”cei trei care au speriat vestul” Galerie
Număr de dans de senzație, în ăremieră la Poftiți la circ. Cum i-au uimit pe toți ”cei trei care au speriat vestul”

Edi Stancu, alături de Alex și de Ivan și unul dinte circari au reușit să facă un număr senzațional pe scena circului Bellucci, sub atena coordonare a lui Nea Marin: "Am vibrat toți împreună, n-am avut nicio greșeală, am mers brici, ne-am conectat și am rezonat. Foarte frumos, sunt foarte fericit!", spune Edi Stancu.

Deși au repetat doar două zile, cei trei au reușit să facă un număr de excepție în fața spectatorilor veniți să vadă vedetele cum își arată măiestria talenteleor.

"În costumele tradiționale românești am simțit că sunt parte a unei povești românești. A fost un sentiment foarte frumos", spune Ivan.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, transformat la repetiții înainte de marea finală la circ

Un număr ”perfect” de dans popular la Circul Bellucci

Pentru o seară ca la carte, echipa a depus eforturi foarte mari cu scopul de a realiza toate sarcinile date și de a face un moment cu adevărat remarcabil.

"Este un sentiment plăcut. Când am aflat că toată lumea a fost mândră de mine, m-am simțit bine că am făcut acest dans cu ei. Și eu sunt mândru. Am primit multe complimente de la Nea Marin, chiar apreciez asta. Pentru că să primești complimente de la acest mare om, este un sentiment dantastic, serios!", mai spune Ivan.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Marin Barbu este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Acum, dă o mână de ajutor pritenilor de la Circul Bellucci și face un spectacol de excepție.

Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani, liderul emisiunii a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme de Oase. Un singur cuvânt l-a scos din minți

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Sindromul de care a suferit Larisa. Dieta imposibilă pe care a fost forțată s-o urme... Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin a făcut scena să tremure! Cu ce show spectaculos a încheiat sezonul Poftiț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x