Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin a făcut scena să tremure! Cu ce show spectaculos a încheiat sezonul Poftiți la circ

În ultima ediție a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele au reușit să facă un spectacol excepțional la Circul Bellucci și au fost prmiți în ropote de aplauze, laături de liderul lor, Nea Marin, care a reușit încă odată să transforme o emisiune într-un show demn de laudă.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin a făcut scena să tremure! Cu ce show spectaculos a încheiat sezonul Poftiți la circ Galerie
Nea Marin a făcut scena să tremure! Cu ce show spectaculos a încheiat sezonul Poftiți la circ

Pentru momentele de pe scenă, Nea Marin, vedetele și italienii circari s-au pregătiti asiduu! Au muncit ore întregi pentru un spectacol ca la carte și iată ce a ieșit!

Emoțiile au acaparat și restul echipei, din culise, care era uimită de cât de multă lume s-a adunat în această seară să vadă spectacolul realizat de Circul Bellucci.

Nea Marin a reușit să facă un show excepțional în care a demonstrat încă o dată că deține un talent remarcabil, având o personalitate spumoasă și efervescentă.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Explozie de emoții la ziua lui Nea Marin! Reacția lui de milioane când și-a văzut familia

Show de exepție realizat de Nea Marin, în ultimul episod din Poftiți la circ 2021

Celebrul dansator de muzică populară se bucură de o familie frumoasă și unită pe care puțini au văzut-o pe scenă, alături de el.

"Eu îl admir foarte mult și rămân cu gura căscată. Eu mereu învăț câte ceva e la el", spune Edi Stancu.

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Acum, dă o mână de ajutor pritenilor de la Circul Bellucci și face un spectacol de excepție.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Pe lângă succesul din viața profesională, Nea Marin se poate mândri cu o familie împlinită și foarte talentată, ambele fiice ale sale dansează excepțional de bine: "L-am văzut pe tata de atâtea ori dansând, dar parcă în seara asta, efectiv debordează de energie. Cred că este foarte fericit că alternează circ cu dans și faptul că suntem și noi aici", spune Dana, fiica lui cea mare.

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate, iar alături de Nea Marin au reșit să ajungă unde și-au propus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest sezon s-a încheiat într-o notă extrem de frumoasă, cu zeci de îmbrățisări, aplauze și momente excepționale realizate de membrii echipei. Efortul depus a dat roade, iar Nea Marin, împreună cu invitații săi, a reușit încă o dată să facă un show spectaculos.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Număr de dans special, în premieră. Cum au uimit publicul ”cei trei care au speriat vestul”

Timp de șașe sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar sezonul acesta, Nea Mărin a revenit la Antena 1, cu circ de calitate și momente senzaționale care au adus bucuria în casele oamenilor de pretutindeni.

Coregraful de muzcă populară s-a întors în forță la mare și a dat o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și a organizat săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Invitații speciali au ajuns să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Urmărește clipul video de mai sus din ultima ediție a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Număr de dans special, în premieră. Cum au uimit publicul ”cei trei care au speriat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x