Antena Căutare

CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu, cele patru vedete invitate în ediția șapte a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”

Cea de-a șaptea ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori, dar și cu nenumărate provocări pentru cele patru vedete invitate: CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu.

”Doi ani de zile i-am simțit lipsa lui Nea Mărin. Mi-a fost atât de dor de el... Am lipsit acești doi ani pentru că am născut-o pe Rebecca”, mărturisește Andreea Tonciu, care este deja obișnuită cu stilul de lucru al lui Nea Mărin.

Pe de altă parte, Ionuț Ghenu susține că pentru el participarea la acest reality show este o premieră și nu știe absolut deloc la ce să se aștepte.

CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu, cele patru vedete invitate în ediția șapte a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”

”Eu eram pregătit să fie ca la Asia Express, așa că atunci când în prima dimineață am văzut mâncare și liniște am fost șocat”, spune Ionuț Ghenu.

Cei patru vor avea parte încă din prima zi de o surpriză de proporții din partea lui Nea Mărin și vor fi nevoiți să facă față unor situații neașteptate. Cum se vor descurca Andreea Tonciu, Vica Blochina, CRBL și Ionuț Ghenu cu sarcinile pe care le vor primi de la Nea Mărin, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a șaptea ediții a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”.

În cea de-a șasea ediție a reality show-ului de pe Antena 1, Răsturnare de situație la ”Poftiți la Nea Mărin”: Liviu V... Nea Mărin îl desemnează pe CRBL responsabil în locul său: ”M-a sunat fiica mea și mi-a zis că nu se poate descurca fără ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x