Antena Căutare

Dorian Popa e cu "mușchii la gât" de emoție: "E prima dată când vin! Aștept să văd cât de rău e Nea Mărin”

Rona Hartner, Ruby, Dorian Popa și Edi Stancu vor face tot posibilul, în cea de-a patra "tură", să mențină profitabilă afacerea lui Nea Mărin.

Rona Hartner, Ruby, Dorian Popa și Edi Stancu vor face tot posibilul, în cea de-a patra "tură", să mențină profitabilă afacerea lui Nea Mărin.

Rona Hartner mărturisește sincer: i-a fost dor de Nea Mărin, tocmai pentru că, dincolo de aparenta sa asprime, este un om cu o bunătate aparte: ”Mi-a lipsit Nea Mărin într-un fel. Chiar dacă el este dur, când îl cunoști cu adevărat, îți dai seama că este un om bun.”

În premieră, Dorian Popa ia contact cu Nea Mărin. Îl știe din povești, știe și de joardă și parcă îi este un pic teamă de ce urmează.

”Nu am mai fost niciodată la Nea Mărin, dar am auzit despre el multe lucruri. Deci mă aștept să mă chinuie cumva, dar nu știu cât și cum. Asta e, aștept să văd cât de rău e Nea Mărin”, spune Dorian Popa.

Cum se vor descurca vedetele? Excelent, cel mai probabil!

Ruby și Dorian Popa, în competiție la un concurs de muls capre: ”Mie îmi era prea milă”... Sosesc ajutoare! Angie, concurenta care l-a cerut de bărbat pe Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, la cârma bucătăriei lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x