Antena Căutare

Gina Pistol, despre participarea la ”Poftiți la muncă”: „Este pentru prima dată când am ieșit ca un pescar adevărat la pescuit”

Frumoasa Gina Pistol a vorbit în exclusivitate despre participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”

Frumoasa Gina Pistol a vorbit în exclusivitate despre participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”. Prima ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă” ce va începe luni, 21 noiembrie de la ora 20:30 la Antena 1 se anunță a fi una cu peripeții. Mai multe detalii am aflat chiar de la Gina, vedeta care a avut curaj să participe la prima ediție a emisiunii.

1. Ce vi s-a părut cel mai greu din toată participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”? Ce situații v-au provocat cu adevărat?

Cel mai greu pentru mine este să mă trezesc dimineața, asta când mă culc după miezul nopții, și să nu știu care este programul meu de a doua zi. Asta înseamnă "greutăți" pentru mine. În rest sunt obișnuită cu munca 😊

2. Ce v-a plăcut cel mai mult?

Mă bucur când am ocazia să ajut pe cineva. Mă bucur de asemenea când văd locuri noi, când cunosc oameni de la care mai învăț câte ceva.

3. V-a certat vreodată nea Mărin? De ce?

Oooooo, da! Nea Mărin este teleormănean de-al meu, iar noi suntem mai iuți la mânie. Ne aprindem cam repede. Însă nu o facem cu răutate, suntem buni la suflet.

4. Ce ați învățat de la Nea Mărin?

În Nea Mărin îl revăd uneori pe bunicul meu. Mă refer la pofta de muncă și la plăcerea și dorința de a-i pune pe alții la muncă 😄. Însă nea Mărin ne-a plimbat prin locuri minunate, unde am avut ocazia să mai învățăm ceva despre tradițiile strămoșești.

5. A fost vreun lucru pe care nu l-ați făcut niciodată și l-ați făcut acum?

Da! Este pentru prima dată când am ieșit ca un pescar adevărat la pescuit 😊

5. Ce v-a lipsit cel mai mult din rutina sau obiectele obișnuite cât timp ați fost la Poftiți?

Mi-a lipsit liniștea de acasă 😄

6. Vă rugăm povestiți-ne (cu detalii) un moment de la filmări în care ați râs cu lacrimi (o întâmplare amuzantă în care ați fost protagonist).

Am avut parte de multe momente amuzante alături de colegii mei. Unul dintre ele a fost când era s-o scăpăm pe Margherita în apă. După ce am trecut dintr-o barcă mare într-o barcă mai mică, ea s-a gândit să se întindă după o pătură care era pe prima barcă. Și când zic să se întindă, imaginați-vă că a ajuns cu picioarele într-o barcă și cu brațele prinsă de cealaltă barcă, asta în timp ce ele se depărtau una de cealalta. 😂😂😂 .Bineînțeles că au încercat baieții s-o recupereze cumva însă Marga a intrat "puțin" în apă.

Cruduța e de nerecunoscut! Vedeta s-a schimbat radical! Fanilor nu le-a venit să creadă cum arată acum bruneta!... Nea Mărin, despre cum a POFTIT LA MUNCĂ vedete: „Nici eu nu cred că am muncit în 60 de ani cât am muncit în săptămânile ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x