Antena Căutare

Îți faci CRUCE dacă vezi „minunea”! Nea Marin le-a păcălit pe fetele de la Cheeky Girls în cel mai DIABOLIC mod posibil!

Nea Marin a fost pus pe glume în această ediție a emisiunii și a decis să se amuze copios pe seama fetelor de la Cheeky Girls!

Nea Marin a fost pus pe glume în această ediție a emisiunii și a decis să se amuze copios pe seama fetelor de la Cheeky Girls!

Ajunși cu toții la o fermă de struți, acesta le-a pus pe fete la muncă. Dar înainte le-a păcălit pe surorile Cheeky Girls în cel mai amuzant mod posibil: „Struții fac ouă mici și le îngroapă, până cresc mari. Voi trebuie să le căutați”. Culmea, cele două vedete l-au crezut și s-au apucat de treabă!

Ce a ieșit? Un show de zile mari, pe care îl poți savura în clipul video de mai sus, din emisiunea „Poftiți la Nea Mărin”!

Clipe de GROAZĂ pentru Nea Mărin! Oamenii au fugit speriați din restaurant! „Vă distrug! Vă dau foc la noapte!”... Coco Marinescu, show de zile mari pe litoral! A confundat sarcina lui Nea Mărin cu un număr de stand up comedy! „Haideți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x