Antena Căutare

Lavinia Pârva a învățat să facă brânză și caș, dar nu a scăpat de mânia LUI: ”M-a alergat nea Mărin cu joarda. N-am scăpat!”

În ediția specială a emisiunii ”Poftiți la muncă”, care va fi difuzată la Antena 1 luni 5 și marți 6 decembrie, de la ora 20:30, Moș Nicolae e foarte darnic. Mai ales în nuielușe.

În ediția specială a emisiunii ”Poftiți la muncă”, care va fi difuzată la Antena 1 luni 5 și marți 6 decembrie, de la ora 20:30, Moș Nicolae e foarte darnic. Mai ales în nuielușe.

De această dată, vedetele care muncesc pentru un caz social sunt Nicolai Tand, Diana Munteanu, Romică Țociu și Lavinia Pârva. Cea din urmă ne-a dat și câteva detalii picante despre experiența alături de Nea Mărin.

1. Ce vi s-a părut cel mai greu din toată participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”? Ce situații v-au provocat cu adevărat?

Momentul în care nea Mărin ne-a urcat într-o bărcuţă şi ne-a pus să traversăm pe lac o distanţă considerabilă, mie fiindu-mi frică de apă.

2. Ce v-a plăcut cel mai mult?

Locurile, atmosfera, oamenii şi faptul că efectiv, în acele zile, m-am deconectat de la tot ce înseamnă viaţa cotidiană din Bucureşti.

3. V-a certat vreodată nea Marin? De ce?

Nu m-am certat cu nea Mărin, însă nu a ezitat să mă alerge cu joarda nici de data aceasta.

4. Ce aţi învăţat de la Nea Mărin?

Nea Mărin este un om extrem de perseverent şi nu se lasă până nu rezolvă ce şi-a propus. A reuşit să scoată din noi imposibilul, poate. Mie nici acum nu-mi vine să cred că am putut să mulg vaca şi am reuşit datorită lui. O experienţă pe care nu o voi uita curând.

5. A fost vreun lucru pe care nu l-aţi făcut niciodată şi l-aţi făcut acum?

Am făcut brânză, cas şi urdă, împreună cu Nicolai.

6. Ce v-a lipsit cel mai mult din rutina sau obiectele obişnuite cât timp aţi fost la Poftiţi?

Sinceră să fiu, am realizat abia când am plecat că nu am avut nevoie de nimic pentru că m-am simtit extrem de bine alături de colegii mei.

7. Vă rugăm povestiţi-ne (cu detalii) un moment de la filmări în care aţi ras cu lacrimi (o întâmplare amuzantă în care aţi fost protagonist).

Mi-a plăcut de coana Miţa în primul rând pentru faptul că are simţul umorului. La un moment dat când nea Mărin ne-a pus să ne urcăm în bărcuţe pentru a traversa lacul, Romică a făcut o glumă şi a spus că el nu riscă să se urce că sigur bărcuţa aia nu îi ţine pe amândoi. M-am urcat eu şi în clipa când am ajuns la mal, coana Miţa nu a mai putut să coboare din bărcuţă, ca atare, barca s-a înfipt destul de bine în nămol şi am avut nevoie de ajutor pentru a ne putea deplasa. Ajutorul ni l-au dat chiar Romică cu Liviu, dar asta a durat ceva. A fost foarte amuzant până am reuşit să coborâm. Şi acum râd când îmi aduc aminte.

Moș Nicolae vine o porție zdravănă de râs, dar și cu niște nuielușe la ”Poftiți la muncă”... Nicolai Tand, singurul cu care Nea Mărin are o chimie specială: ”Din a doua zi şi până în ultima am râs NON-STOP”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x