Antena Căutare

Le-a căzut cerul în cap! Nea Mărin a dus patru vedete la pescuit. Lui Vasilică Ceterașu' i s-a făcut rău  

Cea de-a treia ediție de „Poftiţi la nea Mărin" a început cu o veste neplăcută pentru Nicoleta și Iuliana Luciu, Jean de la Craiova și Vasilică Ceterașu. Nea Mărin i-a luat la pescuit.

Cea de-a treia ediție de „Poftiţi la nea Mărin" a început cu o veste neplăcută pentru Nicoleta și Iuliana Luciu, Jean de la Craiova și Vasilică Ceterașu. Nea Mărin i-a luat la pescuit.

„Am spus că dacă suntem la mare, în restaurant pe apă, ne trebuie pește să facem mâncare din el”, a spus Nea Mărin, care a apelat și la un pescar profesionist.

„Ce căutăm noi, muierile, la pește? Pe bune”, a comentat Nicoleta Luciu.

„I-am zis Nicoletei: «Ține-te, ca e nasoală treaba»”, a spus și Iuliana.

Lui Vasilică Ceterașu i-a venit să vomită din cauza mirosului plaselor de pescuit, fapt pentru care Nicoleta Luciu l-a ironizat, imitându-l.

Însă, la un moment dat, Iuliana s-a dezbrăcat de bluză, lăsându-se un timp într-un sutien de baie, spre bucuria bărbaților din preajma ei. După cinci minute, spre nemulțumirea ei, a intrat soarele în nori.

Nea Mărin și concurenții au urcat în bărci de pescuit fără vâsle.

Până să ajungă la locul unde să arunce plasele de pescuit, ei au tras bărcile după frânghii întinse până acolo.

„Barca era plină de orătănii. Pe mine mă termină psihic orice e viu, mic și umblă. Să nu se atingă de mine”, a spus Nicoleta Luciu, care a sărit dintr-o barcă în alta, pentru a ajuta la aruncat plasele.

Nea Mărin, ploaie de bani pentru Jean de la Craiova! „Omul ăsta te îmbolnăvește de inimă...”...  „Eu rămân cu sechele!”. Nea Mărin a găsit metoda perfectă să îl terorizeze pe Jean de la Craiova în barcă! Nicoleta Luc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x