Antena Căutare

Liviu Vârciu plânge în fața camerelor. A cedat emoțiilor: "Să ne bucurăm de ce ne-a dat Dumnezeu. Dar din dar se face Rai"

Liviu Vârciu, profund emoționat de povestea de viață a lui Ștefan, izbugnește în lacrimi. Fericirea din ochii baiatului l-a lasat fara cuvinte.

Liviu Vârciu, profund emoționat de povestea de viață a lui Ștefan, izbugnește în lacrimi. Fericirea din ochii baiatului l-a lasat fara cuvinte.

"Vă mulţumesc pentru cadoul primit, sunt mândru de el", a fost reacţia băiatului, în momentul în care a primit din partea echipei un telefon mobil.

"Este un tip foarte sensibil şi te emoţionează treaba, mai ales bucuria pe care o are Ştefan în ochii când primeşte ceva... Te bucuri că poţi face şi tu, la rândul tău, un lucru bun.

Să ne bucurăm de ce ne-a dat Dumnezeu, până acum, şi de cât de norocoşi suntem noi. De asta am acceptat mereu să vin emisiunea asta. De asta îi iubesc pe nebunul ăsta, ca şi pe mine m-a ajutat, exact când a trebuit. Dar din dar se face rai", mărturiseşte Liviu.

"Dă-i, dă-i, dă-i!". Din categoria "aventuri pe câmp": "Vârciu cred că și-a luat permisul de co... Surorile Cheeky Girls, puse în dificultate: "Nu aveam sutien. Și așa nu am ce arăta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x