Antena Căutare

Liviu Vârciu și indiscrețiile care le-au isterizat pe fetele de la Cheeky Girls: "De câte ori te-a luat, pe săptămână?"

Proprietarul podgoriei de la Pietroasele, județul Buzău, i-a pus la treabă pe Nea Mărin și echipa sa. Aceștia trebuie să culeagă 600 de kilograme de struguri, însă nu toți au aceeași preocupare.

Proprietarul podgoriei de la Pietroasele, județul Buzău, i-a pus la treabă pe Nea Mărin și echipa sa. Aceștia trebuie să culeagă 600 de kilograme de struguri, însă nu toți au aceeași preocupare.

Liviu Vârciu le oferă sfaturi în dragoste fetelor de la Cheeky Girls. Gemenele nu suportă curiozitatea artistului, astfel scandalul nu întârzie să apară. "Ai putea să te măriţi cu Augustin. Asta are fobie la albine, tu la păianjeni", o îndeamnă pe una dintre surori.

"Sunt logodită. Sunt luată", iar replica nu a în tarziat să apară: "De câte ori te-a luat, pe săptămână?". Și, de aici, râca a curs "ca unsă".

Surpriză pentru Liviu Vârciu. O dedicație muzicală specială și o piesă care-i aduce aminte de iubită!... Hărnicia întruchipată! Coana Mița: "Liviu are un succes la fetițe. Cum îl văd, sunt moarte, muncesc în locul lui&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x