Antena Căutare

Momente „emoționante” la „Poftiți la muncă”. Nea Mărin a fost jelit de viu de fiul său și restul concurenților: „Unde te duci, tăticule?”

Ca orice părinte iubitor, nea Mărin a decis să meargă la spa pentru a se relaxa, lăsând toată misiunea în grija lui Liciu și a celorlalte vedete. Enervat la culme, Vârciu începe să-l plângă de viu pe tatăl său adoptiv

Ca orice părinte iubitor, nea Mărin a decis să meargă la spa pentru a se relaxa, lăsând toată misiunea în grija lui Liciu și a celorlalte vedete. Enervat la culme, Vârciu începe să-l plângă de viu pe tatăl său adoptiv.

Invidia pe clipele de destindere care vor urma pentru șeful echipei, concurenții încearcă să-l convingă să rămână folosindu-se de rugăminți cu cerul și pământul. Numai că dorința celor cinci concurenți nu a fost îndeplinită, iar aceștia au rămas cu toată gospodăria pe mână.

Monica rămâne fără cuvinte în fața întrebărilor lui Liviu: „După doi ani de căsnicie mai faceți dragoste?” Răspunsul cân... Augustin Viziru îl atacă dur pe Liviu Vârciu: "Diferența dintre noi doi este că tu ești prost-crescut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x