Antena Căutare

Nea Mărin, despre cum a POFTIT LA MUNCĂ vedete: „Nici eu nu cred că am muncit în 60 de ani cât am muncit în săptămânile aste!”

Nea Mărin a vorbit în exclusivitate despre emisiunea ”Poftiți la muncă”, al cărei amfitrion este, împreună cu Liviu Vârciu.

Nea Mărin a vorbit în exclusivitate despre emisiunea ”Poftiți la muncă”, al cărei amfitrion este, împreună cu Liviu Vârciu. Cum a fost să-i „muncească” pe Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani? Ne-a răspuns chiar el!

  1. Pana nu demult, il alergati cu nuiaua, cum e sa fiti acum cot la cot cu Liviu?

Ce până nu demult? Il alerg și acum, dar e un lucru extraordinar să lucrez cu copilul lângă mine. Vreau să îl responsabilizez că și-a terminat și el casa, trebuie să se însoare și uite așa capătă și el din energia mea, aia pozitivă. Vă spun, după examenul ăsta de 6 săptămâni va fi alt om.

2. Cum sunt vedetele noului sezon, mai harnice sau tot asa, trebuie sa dati militaria jos din pod?

Sunt mai harnice! Și titlul ne face să fim mai harnici, că doar e ”Poftiți la muncă”, nu la dăruiți sau altceva. Nici eu nu cred că am muncit în 60 de ani cât am muncit în săptămânile astea… pentru că fiecare săptămână are tema ei și de lucru cât cuprinde.

3. Ce trebuie sa faca ele acum? Care sunt sarcinile lor si pentru cine trebuie sa munceasca?

În general muncim pentru un caz social. De regulă pentru copii care au fost abandonați, năpăstuiți de soartă, din familii disfuncționale și acolo unde muncim pentru ei am vorbit cu patronul localului sau pensiunii să îl poată angaja cu carte de muncă și să aibă și un loc unde să stea și pe care îl mobilăm împreună cu sponsorul nostru.

4. Unde au avut loc filmarile?

În Deltă, la Crișana, în Eforie cu un circ, la podgorie în jud. Buzău, la Avrig la palatul Brukenthal, la Colibița în Bistrița Năsăud. Acum suntem la Câmpulung Moldovenesc. Fiecare zonă e cu tema ei – vie, pește, circ sau cu obiceiuri de iarnă. Practic mergem prin toată țara și acoperim toate zonele.

5.Povestiti-ne un moment amuzant de la filmari?

Sunt așa de multe… Cel puțin între mine și Liviu. De data asta, el fiind lângă mine, avem concursuri: el cu echipa lui și eu cu a mea. De exemplu, cine adună mai repede porumbul etc. Câștigătorul are parte de relaxare, merge la Spa, iar cine pierde muncește în continuare. Bineînțeles, el mai mult pierde că doar nu se poate pune cu un Berbec. Și poate nu ar fi așa, dar Liviu nu poate duce ceva până la capăt și umbă cu tot felul de tertipuri. De exemplu, în Deltă aveam de adus înapoi la fermă diverse animăluțe pe care le adunam din locuri unde ajungeam cu bărcile, pe canale. Primisem și hărți, dar Liviu nu se orientează așa bine și nici nu a fost atent când ni s-a spus că nu trebuie să aducem două animale de același fel. Așa că el a văzut doi cocoși și i-a luat. Nu a fost atent și a luat ce a găsit. Dar avem de lucrat împreună și el simte că s-a schimbat. În curând vor vedea toți.

6. Ce ati facut de cand nu v-am mai vazut pe micul ecran?

În general, când nu sunt la emisiune am același program: cercetare prin sate legată de jocul tradițional, să văd ce a mai dispărut și ce a mai apărut, fac coregrafii pentru ansambluri profesionale. Și bineînțeles, mă ocup de familie și de nepoței.

7.Ce alte proiecte mai aveti toamna/iarna aceasta in afara de Poftiti?

Acum sunt prins în toate astea și urmează să mai am filmări pentru câteva ediții speciale, la Antena 1.

8.Cine va punea in tinerete cel mai mult la munca din familie si care a fost cea mai exigenta persoana din viata dvs.?

Bunicul meu. De la 6-7 ani el m-a învățat să mă descurc în viață, el m-a pus la muncă. O altă persoană importantă din viața mea este profesorul meu, Theodor Vasilescu, care de 43 de ani este lângă mine și care m-a testat și și-a dat seama de calitățile mele.

Prima ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă” ce va începe luni, 21 noiembrie de la ora 20:30 la Antena 1 se anunță a fi una cu peripeții.

Gina Pistol, despre participarea la ”Poftiți la muncă”: „Este pentru prima dată când am ieșit ca un pescar adevărat la p... Liviu Vârciu, despre cum este să le spună ”Poftiți la muncă!” vedetelor: „Dacă știam eu de la început, nici că mă mai bă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x