Antena Căutare

Nicolai Tand, singurul cu care Nea Mărin are o chimie specială: ”Din a doua zi şi până în ultima am râs NON-STOP”

Vedetele care muncesc pentru un caz social, în ediția specială de Moș Nicolae, sunt Nicolai Tand, Diana Munteanu, Lavinia Pârva și Romică Țociu.

Vedetele care muncesc pentru un caz social, în ediția specială de Moș Nicolae, sunt Nicolai Tand, Diana Munteanu, Lavinia Pârva și Romică Țociu.

Frumusețea locului îi face pe aceștia să uite din când în când de sarcinile grele și să se bucure de faptul că se află la Colibița, județul Bistrița Năsăud, un loc cu adevărat special, renumit pentru cel mai pur aer din țară și pentru peisajul de poveste.

Cu adevărat impresionat s-a arătat chef Nicolai Tand, pentru care experiența de la ”Poftiți la muncă” a fost una inedită.

  1. Ce vi s-a părut cel mai greu din toată participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”? Ce situații v-au provocat cu adevărat?

Eu sunt obişnuit cu viaţa la ţară, deci că pentru mine nu a fost chiar aşa greu. E un mediu cu care sunt familiar: să mă trezesc dimineaţa, să mă duc la fân, să mulg vaca...am făcut asta 15 ani de zile J Până să plec în străinătate, astea erau obiceiuri zilnice. Sapa, coasa, târnăcopul… mi-au fost lipite de mână J

2. Ce v-a plăcut cel mai mult?

Mi-a plăcut echipa, am fost echipă faină, ceea ce e important atunci când munceşti pentru a ajuta pe cineva.

3. V-a certat vreodată nea Marin? De ce?

Pe mine nu m-a certat niciodată! Sunt Berbec, la fel ca el şi ştie că se poate baza pe mine. De asta e o chimie specială între noi.

4. Ce aţi învăţat de la Nea Marin?

Nea Mărin e un om de cuvânt, ceea ce în ziua de azi este mare, mare lucru! Când promite un lucru, se ţine întotdeauna de cuvânt.

5. A fost vreun lucru pe care nu l-aţi făcut niciodată şi l-aţi făcut acum?

Am făcut pentru prima oară brânză proaspătă, la stână. Foarte faină experienţă! Am simţit cum laptele se transformă în brânză, după ce am adăugat cheagul. Mi-a plăcut tare mult. E o satisfacţie nemaipomenită când vezi cum un lucru iese din mâinile tale.

6. Ce v-a lipsit cel mai mult din rutină sau obiectele obişnuite cât timp aţi fost la Poftiţi?

Mi-am făcut altă rutină acolo: dimineaţa mergeam la pescuit. La Bucureşti duc copiii la grădiniţă, aici mergeam la peşte. M-am adaptat.

7. Va rugăm povestiţi-ne (cu detalii) un moment de la filmări în care aţi râs cu lacrimi (o întâmplare amuzantă în care aţi fost protagonist).

Din a doua zi şi până în ultima am râs NON-STOP! Romică Ţociu e un om pe care l-am descoperit acum, nu mi-am închipuit vreodată că este atât de amuzant. N-am râs niciodată cât am râs în săptămâna asta de filmare.

Lavinia Pârva a învățat să facă brânză și caș, dar nu a scăpat de mânia LUI: ”M-a alergat nea Mărin cu joarda. N-am scă... „Nu mi-e rușine să spun că am crescut la casa de copii” Valentina are o poveste emoționantă și Nea Mărin decide să o aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x