Antena Căutare

Nicoleta Luciu a DEZVĂLUIT ce ar vrea să facă cu premiul: „Mă duc...”

Cea de-a doua ediţie de „Poftiţi la nea Marin" a început cu „matematica banilor”, spre nemulţumirea unora dintre concurenţi, după ce Nea Mărin a împărțit şpaga celor care au muncit, apoi responsabilităţile.

În cea de-a doua ediţie de „Poftiţi la nea Marin", Nicoleta Luciu a dezvăluit că vrea să câștige premiul de 2.000 de euro pe care să îl foolosească pentru a merge alături de copiii ei la Disneyland.

Nea Mărin i-a trimis pe Jean de la Craiova şi Vasilică Ceterașu’ la delivery, iar pe Nicoleta şi Iuliana Luciu la aranjat restaurantul și la cumpărături.

Nea Mărin a spus că cea mai determinată și care chiar vrea și chiar poate este Nicoleta.

„Chiar dacă e soră-mea acolo, vreau să fiu cea mai tare. Vreau să îmi duc copii la Disneyland. Banii ăștia dacă îi câștig și mă duc și îi dau prin toate prostiile pe acolo și mă duc și mă dau și eu cu ei”, a spus Nicoleta Luciu.

Banii şi responsabilităţile au fost împărţite. Jean de la Craiova, pus serios la treabă de nea Mărin: "Am nimerit l... Nea Mărin, ploaie de bani pentru Jean de la Craiova! „Omul ăsta te îmbolnăvește de inimă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x