Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Soția lui nea Marin, în calitate de nașă. Cum arată Mioara Barbu și ce spune despre căsnicia ei

Soția lui nea Marin, prezentă la nunta organizată de vedete. Cum arată Mioara Barbu și ce spune despre căsnicia cu prezentatorul

Mioara Barbu, soția lui nea Marin Galerie
Soția lui nea Marin, în calitate de nașă | Antena 1

De la acest eveniment important nu putea să lipsească soția lui nea Marin. Mioara Barbu, extrem de dichisită, și-a făcut apariția într-o rochie elegantă de culoare mov. După ce Ana Morodan a făcut cunoștință cu Mioara Barbu, nu a ezitat să îi pună o întrebare surprinzătoare legată de căsnicia sa, care durează de ani buni.

Cum arată Mioara Barbu și ce spune despre căsnicia ei cu nea Marin în ediția 21 a emisiunii Poftiți la circ

“Cum ați rezistat atâta timp?”, a fost curiozitatea Anei Morodan, care a mărturisit în repetate rânduri că nu se vede vreodată în ipostaza de mireasă. Singura explicație pe care diva a putut să o găsească este aceea că nea Marin este mai blând cu soția sa decât cu vedetele din cadrul show-ului.

“Cu dumneavoastră e mai blând!”, a fost constatarea Anei Morodan. “Cu toată lumea e blând, dar nu ai știut cum să îl iei”, i-a luat apărarea femeia care îi stă alături de o viață.

“Soțul meu este motorul familiei noastre. Că ne place sau că nu ne place uneori, și cu noi este la fel, dar dacă trebuie să rezolvăm o problemă, trebuie să fim acolo unde el spune”, este secretul căsniciei de lungă durată a frumosului cuplu.

Mioara Barbu și-a asumat rolul de nașă și a început să pună în aplicare toate tradițiile și obiceiurile care se fac la nuntă. Ea a fost cea care a rupt turta, în timp ce pe fundal se auzea melodia “Mulți ani trăiască” în cinstea mirelui și a miresei, dar și a celor doi nași.

“Eu și soțul meu mai avem puțin și sărbătorim împreună nunta de aur. Avem 40 de ani de când suntem împreună și de fiecare dată când am cununat, am retrăit momentele emoționante ale nunții noastre”, a spus Mioara Barbu, vizibil emoționată că s-a ales cu încă o pereche superbă de fini.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Ana Morodan, în cotețul porumbeilor cu rochia de nuntă. Cum a păcălit-o Teleșpan pe c... Poftiți la circ 10 februarie 2021. Nea Marin, show total alături de Larisa Barbu, fiica lui. Liviu Vârciu a început să p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x