Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Vedetele s-au dezlănțuit în florărie, pe ritmurile decise de Teleșpan. Ce a făcut patroana

Vedetele lui nea Marin se dedică trup și suflet pregătirilor de nuntă. Mai este puțin și Sony Medini și Dana vor face marele pas, iar ultimele amănunte trebuie puse la punct. Ca să intre în atmosfera festivă, Adrian Teleșpan, Doinița Oancea și Marian Capet s-au dezlănțuit la florărie.

Adrian Teleșpan la florărie Galerie
Vedetele s-au dezlănțuit în florărie, pe ritmurile decise de Teleșpan | Antena 1

Adrian Teleșpan a fost cel care a dat tonul distracției, dovadă că este extrem de entuziasmat de sărbătoarea ce urmează să aibă loc.

Cum s-au dezlănțuit vedetele în florărie, pe ritmurile decise de Adrian Teleșpan și care a fost reacția patroanei în ediția 21 a emisiunii Poftiți la circ

''Doinițo, te fac un dans?'', i-a spus Adrian Teleșpan Doiniței Oancea, în timp ce muzica se auzea în toată florăria. “Lasă munca! Munca n-a înnobilat pe nimeni!”, a adăugat Teleșpan, care nu era deloc dornic de muncă.

“Și eu trebuia să stau cu pistolul să lipsesc floare lângă floare să fac o minunată cunună”, a spus cu dezamăgire Marian Capet, după ce Adrian Teleșpan și Doinița Oancea au încins un dans în florărie, în loc să îl ajute. “Capet, te descurci impecabil! Nici n-ai nevoie de ajutor!”, i-a spus Teleșpan de pe margine colegului său, care primea indicații de la patroana florăriei.

Citește și: Poftiți la circ 9 februarie 2021. Adrian Teleșpan a adormit la locul de muncă. Ce „pedeapsă” i-a aplicat Ana Morodan

Muzica a fost aleasă de către fostul concurent de la Asia Express, care nu i-a dat drumul partenerei sale de dans. El a schimbat ritmurile, trecând de la Rammstein până la Adrian Minune.

“Îmi pare rău, dar la mine în florărie nu se ascultă așa ceva!”, a fost reacția patroanei, care s-a arătat deranjată de preferințele muzicale ale scriitorului. În cele din urmă, și ea s-a alăturat petrecerii din magazinul pe care îl conduce. Așadar, Adrian Teleșpan, Doinița Oancea și patroana au început să danseze toți trei, ținându-se de mâini. Marian Capet nu a ratat nici el distracția, urcându-se pe un scaun.

Dansul a continuat și în afara florăriei, unde toți 4 au format un cerc mare și vesel. Se pare că vedetele își fac încălzirea pentru marea nuntă la care urmează să participe.

''A început nunta!'', a strigat stilistul Capet, care a intrat deja în atmsofera de petrecere.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Doinița Oancea, dans senzual la petrecerea burlăcițelor. Cum s-au distrat fetele... Poftiți la circ 10 februarie 2021. Liviu se ține de șotii, iar nea Marin are „ac de cojocul lui”. Ce glumă i-a făcut tăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x