Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Maria Buză a făcut show total alături de clovnul Maurizio, la Circul Bellucci - VIDEO

Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate. Noul sezon Poftiți la circ cu nea Marin Barbu îi duce pe oameni în lumea fantastică a Circului Bellucci.

În fiecare ediție, noi vedete se alătură inițiativei lui nea Marin Barbu de a-și ajuta prietenii din Italia cu spectacolul și circul aflat într-o situație grea. Vedetele din ediția cu numărul 13 a acestui sezon Poftiți la circ sunt Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu.

Invitații și-au făcut apariția la circul Bellucci, unde au fost martorele numerelor realizate de faimoșii acrobați veniți din toate colțurile lumii. În timpul spectacolului, era de așteptat ca celebrul clovn Maurizio să o ia pe scenă pe Maria Buză.

Maria Buză a făcut show total alături de clovnul Maurizio, la Circul Bellucci, în ediția 13 a emisiunii Poftiți la circ

Cei doi au făcut un show de zile mari, spre deliciul publicului. Toți cei prezenți au remarcat capacitatea incredibilă a artistei de a improviza: ''E foarte bună! Eu cred că ea n-are emoții sau frici niciodată'', a lăudat-o Mirela Voicu.

Maria a fost încântată și onorată să ia parte la numărul de excepție pe care Maurizio îl arată de fiecare dată.

''Foarte drăguț momentul, cel puțin din partea lui. E foarte vioi, e foarte energic, expresiv. Mi-a plăcut mult. Sper să-i fi făcut față'', a fost comentariul Mariei Buză, după ce a făcut echipă cu simpaticul comediant, pe scena Circului Bellucci.

Citește și: Maria Buză şi Marius Rizea, sursa de comedie în serialul Adela de la Antena 1

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații lui sunt puși încă o dată la încercare și fac sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 13. O fană înfocată i-a cerut lui Liviu Vârciu să o dea cu nămol. Care a fost reacția artis... Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum arată Iuliana Luciu la primele ore ale dimineții. Adevărul despre înfățișarea vedet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x