Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase, pedepsit aspru de nea Marin. Cum s-a răzbunat el pe concurent

În ediția 17 din Poftiți la circ, plini de uruială din cap până în picioare, concurenții au trecut prin peripeții de nedescris.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase, pedepsit aspru de nea Marin. Cum s-a răzbunat el pe concurent

Salvați de o ploaie, toată lumea s-a oprit din treabă și s-a adăpostit. După ploaie, Oase și Monica trebuiau să scoată vacile la păscut. Ei au cărat baloți cu paie pentru vaci. Monica spunea că un ballot era mai grea decât ea și abia se chinuia să îl cară.

Nea Marin, furios că Oase nu se mișcă mai repede, a început să țipe la el. De cealaltă parte, Oase spunea că muncește mai mult decât Andrei care servește pe post de muză.

Pentru a împăca pe toată lumea și a-I determina pe toți să muncească în mod egal, nea Marin le-a spus să umple 10 saci cu uruială.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cheeky Girls, după 10 ani de emisiuni cu nea Marin. Cât s-au schimbat și cum arată acum

În timp ce nea Marin și Andrie munceau de zor să umple sacii, Oase se urcase pe o șură de baloți și își făcea selfie-uri. Când l-a văzut Monica, a spus că ar vrea și ea să se urce să facă poze acolo.

Nu a trecut mult timp și nea Marin le-a stricat planurile.

“Chiar îmi doream o pauză, eu obosisem, serios. (...) În lipsa mea de creier, eu nu mi-am dat seama că sunt ținta perfectă pentru nea Marin acolo”, spune Oase.

Nea Marin a scos praștia și a pregătit corcodușele să tragă în Oase. El a coborât rapid, de teamă să nu fie lovit de nea Marin. Oase povestește că în copilărie mânca multe corcodușe și se urca în toți copacii, dar după experiența cu praștia, nu mai vrea să audă de corcodușe.

“Fugea ca o maimuță din-aia pe vârful la căpița de fân”, povestește nea Marin.

“Mă face să am fobie de corcodușe. Păi am ventuze pe mine”, mărturisește Oase.

Monica și Oase s-au apucat și ei de umplut sacii. Ea ținea de sac, iar el turna cu găleata porumb.

Andrei, știind că nea Marin avea gâtul iritat și își pierduse vocea cu o zi înainte, a încercat să sufle spre el făină de porumb, ca să îl facă iar să aibă dureri în gât. Nea Marin a văzut toată tărășenia dar încerca să îl ignore.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cu ce s-a ocupat Oase înainte să apară la Asia Express. A dezvaluit totul la Poftiți la Circ

După ce a văzut toți sacii legați, nea Marin a simțit că e momentul să se răzbune. Așa că a luat ultima găleată și a aruncat praf înspre Oase și Andrei.

Andrei a vrut să se răzbune din nou. Când au mers să se spele, băieții au luat uruială și au aruncat iar înspre nea Marin.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase și Monica, provocarea vieții de fiermieri. Prin ce peripeții trec când mulg vacile... Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu la conducere, CRBL și Gabriela au fost puși să repare tot ce a stricat plo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x