Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Monica și Gabriela de la Cheeky Girls, în costume sexy, au intrat în scena circului Belucci

Fetele de la Cheeky Girls au decis ca în ediția 18 a emisiunii Poftiți la circ să intre în scena circului cu o piesă pe care toată lumea ar recunoaste-o.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Monica și Gabriela de la Cheeky Girls, în costume sexy, au intrat în scena circului Belucci

După pauză, pe scena circului Bellucci, au urcat gemenele de la Cheeky Girls, în costume sexy. Ele au atras imediat atenția publicului, impresionând prin ținute, frumusețe și voce.

Liviu și Andrei le-au invitat în scenă, iar frumoasele brunete au intrat cântând piesa care le-a consacrat, fiind extrem de mândre de cariera lor.

“Cheeky Song știe toată lumea”, spunea Monica.

citește și: Monica și Gabriela de la Cheeky Girls au ajuns hair stiliști pentru oi: Stai, tu, fată!

Pe tocuri, în ținute sumare și cu o coregrafie sexy, ele au încins atmosfera pe scena circului.

În culise, băieții și nea Marin le priveau pe fete.

“Noi ne-am bucurat să auzim piesa, dar mi s-a zbârlit părul pe mine când mi-am adus aminte că nu aveam păr”, a zis Andrei.

Cheeky Cheeky au făcut furori pe scena circului Bellucci

“Cheeky Cheeky și dansul lor. (...) Eu nu am fost atent atât de mult la ele, cât am fost atent la nebunii ăștia ce făceau în spate. CRBL și Oase le imitau ”, a adăugat nea Marin.

Nea Marin s-a distrat pe cinste în culise, râzând de băieți, de cum cântau și cum dansau ei.

“Mie mi se pare sincer că piesa și coregrafia este mai veche ca nea Marin”, spune Oase, amuzat de reprezentația fetelor de la Cheeky Girls.

„Au cântat aceeași piesă de acum 20 de ani, piesa lor. Nemaipomenit, foarte frumoas”, a mai adăugat nea Marin.

citește și: Gabriela de la Cheeky Girls și CRBL au trebuit să ”repare” ce ploaia a stricat

“Stați că mă sună un impresar. Cred că vrea concert cu Cheeky Girls”, spune Liviu, în glumă, atunci când îi suna telefonul.

Frumoasele brunete au fost mândre de spectacolul lor și de faptul că au primit aprecierea publicului prin aplauze furtunoase.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Liviu și Andrei au pus la cale o răzbunare cruntă pentru nea Marin... Poftiți la circ 2020, ediția 18. Nea Marin, cerut de naș. Pe cine n-a putut să refuze moderatorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x