Poftiți la circ 2020, ediția 18. Nea Marin, cerut de naș. Pe cine n-a putut să refuze moderatorul

În ediția 18 a emisiunii Poftiți la circ, Nea Marin a fost cerut naș, iar acesta, fiind extrem de surprins și încântat, nu a putut refuza.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Nea Marin, cerut de naș. Pe cine n-a putut să refuze moderatorul

Pentru că nea Marin a spus încă de la început că el și cu cei de la circul Bellucci sunt o mare familie, el a dovedit acest lucru și vedetelor sale.

Pe Sandy și Sony îi știe de mulți ani și mereu a fost alături de ei în momentele dificile, ajutându-i ori de câte ori ei au avut nevoie.

citește și: Oase, luat la țință de Nea Marin după o pauză pentru un selfie: ”Mă face să am fobie de corcodușe”

“Am fost foarte mulțumiți și fericiți de aceste vedete, Oase, CRBL, Gabi și Monica, că au intrat în scenă , nu s-au oprit. (…) Tot ce au demonstrat pentru noi, e de apreciat. Suntem noi mulțumiți și le zicem mulțumesc pentru ce au făcut și lumea care a ieșit a fost foarte mulțumită”, a spus Sandy la sfârșitul spectacolului.

Nea Marin a declarat: „A fost un spectacol reușit, ca de fiecare dată, veșinca pomenire. Când terminăm ne așteaptă bulgaru cu grătaru și în timp ce mâncam, ce credeți că mi s-a întâmplat?”.

La masă, după terminarea spectacolului, când toți se relaxau la un pahar de vin și grătar, Sony a îndrăznit să îi adreseze o întâmplare dificilă lui nea Marin.

Nea Marin a fost cerut de naș

„Vineri mă căsătoresc. Poți să fii nașul la nunta mea?”, i-a spus Sony, plin de emoție.

Nea Marin a rămas extrem de surprins, dar a acceptat pe loc.

„Pot eu să te refuz pe tine?”, a adăugat nea Marin.

Nea Marin în trecut i-a botezat copilul lui Sandy, iar acum urma să îl cunune pe fratele ei, Sony. Viitorul fin i-a făcut cadou o sticlă de vin lui nea Marin.

„Știi cum e în tradiție la români. Dacă vrei să fiu nași, trebuie să îmi pupi mâna”, i-a mai zis nea Marin.

Sony s-a supus și chiar s-a pus în genunchi și i-a pupat mâna viitorului său naș.

„Frumos gestul pentru că nea Marin a fost cu ideea să îi ajute aici cu circul Bellucci, sunt apropiați de mai mulți ani, adică nu e o treabă pe moment”, a zis Liviu.

Nea Marin are 6-7 perechi de fini și speră ca și pentru Sony să organizeze o nuntă foarte frumoasă.

citește și: Nea Mărin îi pune la muncă grea pe Oase și Monica de la Cheeky Girls. Trebuie să mulgă vacile: Dă cu zoom ca să se vadă mult

La nuntă, a fost invitat și Liviu.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri