Antena Căutare

Poftiți la circ, ediția 16. Cheeky Girls, senzații tari în căruță. Cum au reacționat când au fost plimbate cu calul, prin pădure

În ediția 16 a emisiunii Poftiți la Circ, frumoasele brunete de la Cheeky Girls au trăit o experiență de neuitat în căruță.

Cheeky Girls, senzații tari în căruță. Cum au reacționat când au fost plimbate cu calul, prin pădure

Cei 4 invitați, alături de nea Marin, au ajuns înapoi la circ unde au descărcat floarea soarelui, care părea că se ofilise între timp, piersicile și cireșele.

Nea Marin i-a rugat să meargă în rulote să se schimbe, oferindu-le un moment de răgaz, după ce au mâncat. Singura lui condiție a fost ca cei 4 să nu se dea cu parfum. Deși concurenților li s-a părut ciudată acestă cerere, nu au îndrăznit să întrebe de ce.

Initial, fetele au mărturisit că ar fi putut să atragă albinele cu parfumul. După relaxare, nea Marin a dat următoarele ordine. Sandy a rămas în circ să se ocupe de tot ce ține de spectacol, în timp ce Sony și Maurizio aveau să meargă cu cele 4 vedete pentru a face rost de dulceață.

citește și: Nea Mărin își duce vedetele la mall să facă promovare pentru balul caritabil

“Dar ne-a întrebat cineva dacă vrem dulceață?”, spune CRBL.

“Dar eu i-am zis că am dulceața mea aici de o sută de kile!”, a completat Oase, arătând spre CRBL.

Ce sarcină au ales fetele de la Cheeky Girls când au ajuns în pădure

Nea Marin nu le-a dezvăluit invitaților unde urmau să meargă și i-a dus prin pădure la o cabana de vânătoare. Concurenții aveau să hrănească mistreții și să cosească iarbă pentru cai.

Fetele au ales să cosească iarbă pentru cai, în timp ce băieții trebuiau să se ocupe de hrănitul mistreților.

“Noi mergem la cai”, a spus Monica.

“Vezi că sună ciudat”, i-a dat replica Oase.

Monica a spus că nu e deloc încântată de această cabană pentru faptul că era împodobită cu piei de animale. După ce au vizitat cabana, invitații trebuiau să se apuce de treabă. Oase, care nu văzuse niciodată un porc mistreț, era încântat să îi hrănească.

Nea Marin le explicase deja băieților să nu facă gălăgie pe drum pentru că pădurea era plină de animale și nu ar trebui să le deranjeze.

Maurizio și Cheeky Girls, într-o căruță, și băieții împreună cu nea Marin în altă căruță, au început să se întreacă. Fetele de la Cheeky Girls au spus că lor le este frică.

citește și: Nea Mărin și vedetele fac show total! Ce probă periculoasă a avut curaj Iuliana Luciu să o facă la circ

“Noi am avut parte de călătorii cu căruța cu nea Marin, deci nu este prima dată când ne-am dus, dar în afară de nea Marin eu n-am mai fost niciodată”, a mărturisit Gabriela.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 16. Oase și-a primit "botezul" de la nea Marin. Ce i-a făcut gazda emisiunii Poft... Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cum s-a descurcat Monica de la Cheeky Girls la cosit. Nu s-a dat în lături de la munca ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x