Antena Căutare

Ramona Bădescu și Liviu Vârciu au împărțit ”para” discordiei la "Poftiti la muncă"

"Poftiţi la muncă" este o adevărată provocare pentru vedetele noastre, iar când vine vorba de acest lucru nu au nicio problemă în a recunoaşte. 

"Poftiţi la muncă" este o adevărată provocare pentru vedetele noastre, iar când vine vorba de acest lucru nu au nicio problemă în a recunoaşte.

1. Ce vi s-a părut cel mai greu din toată participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”? Ce situații v-au provocat cu adevărat?

Pe mine nu mă sperie munca și chiar îmi doream să mai învăț lucruri noi. Multe m-au provocat pentru că eu nu am crescut la țară și nu le făcusem niciodată. Poate de aceea eram și curioasă. Unul dintre cele mai grele mi s-a părut mulsul vacilor și chiar am râs cu Liviu că fiind în aceeași echipă încercam să facem treaba asta sincron, să câștigăm proba în fața lui Nea Mărin.

  1. Ce v-a plăcut cel mai mult?

Mi-a plăcut foarte mult atmosfera emisiunii și mi-a plăcut să descopăr că se promovează tradițiile noastre. Pentru mine a fost ceva special, mai ales că eu sunt plecată de mulți ani și multe lucruri poate le-am uitat, pe unele nu le știam... Și m-am simțit foarte bine cu Vica, ne-am înțeles și am râs mult împreună.

  1. V-a certat vreodată nea Mărin? De ce?

Nu m-a certat, ne adorăm reciproc. îl stimez mult pe Nea Mărin, are mult bun simț, educație, spirit de sacrificiu și arată fenomenal pentru vârsta lui, ceea ce înseamnă că viața, sportul, sufletul curat te țin în picioare. Și eu cred că și familia lui frumoasă l-a ajutat să mențină aceste calități.

  1. Ce ați învățat de la Nea Mărin?

Câțiva pași de dans, cum să mulg vaca... Și multe sfaturi și învățăminte spuse cu înțelepciune, despre lucruri trăite de el.

  1. A fost vreun lucru pe care nu l-ați făcut niciodată și l-ați făcut acum?

Am făcut caltaboș, lebăr și preparate din porc, am tăiat lemne cu drujba, să le ducem la o biserică, la niște maici.

  1. Ce v-a lipsit cel mai mult din rutina sau obiectele obișnuite cât timp ați fost la Poftiți?

”Poftiți” e o emisiune în care se filmează un număr perfect de zile astfel încât nu îți lipsește ceva serios. Dacă ar dura totuși mai mult de cinci zile, dacă ar deveni un reality show cu mai multe săptămâni atunci mi-ar lipsi multe lucruri, sunt convinsă. Dar pentru cele cinci zile și fiind alegerea mea de a face lucruri noi, încerc să mă acomodez situațiilor fără să mă gândesc că aș avea nevoie de ceva în plus.

  1. Vă rugăm povestiți-ne (cu detalii) un moment de la filmări în care ați râs cu lacrimi (o întâmplare amuzantă în care ați fost protagonist).

Da, a fost unul, absolut surprinzător pentru mine – cumva eu m-am nimerit în zonă. Eram cu toții la piață să facem cumpărături. Și Liviu s-a luat la bătaie cu Nea Mărin, în sensul că au început să arunce cu diverse lucruri unul într-altul, cu legume de pe tarabe. Eram și eu pe acolo, prin mulțime. Dar nu mă uitam exact la ei, nu eram foarte atentă – vorbeam cu un domn să cumpăr ceva. Și m-am trezit cu ceva lovindu-mă peste gură, era o pară, i-am și simțit gustul. Bine că nu m-a lovit în tâmplă sau ceva de genul ăsta. A fost destul de neașteptat că m-am și speriat. Dar baieții au fost foarte drăguți, mi-au adus repede gheață, că mi se umflase buza. Nu vă zic și că, zăpăcitul de Vârciu a început să facă glume, a zis că dă și în partea cealaltă, să se umfle simetric. L-am alergat și eu un pic prin prin piață.

Nea Mărin, aventuri amuzante de la filmări: ”Nu risc, am pietre în buzunar, că mă aștept la orice!”... Tomiță de la "Insula iubirii" a trecut la munca de jos. Luxul și condițiile sunt o amintire pentru fostul conc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x