Deși spune că este obişnuit cu viaţa la ţară, iar muncile câmpului sau îngrijitul animalelor nu mai sunt un secret pentru el, Chef Nicolai Tand a trăit o premieră la emisiunea ”Poftiți la muncă”, în ediția pe care telespectatorii Antena 1 o vor urmări luni și marți, pe 5 și 6 decembrie, de la ora 20:30.
”Până să plec în străinătate, îngrijitul animalelor, mulsul vacilor, trezitul dimineața devreme, mersul la fân - acestea erau obiceiuri zilnice, asta am făcut 15 ani. Sapa, coasa, târnăcopul… mi-au fost lipite de mână J Însă acum, venind să muncesc cu Nea Mărin, am făcut pentru prima oară brânză proaspătă, la stână. Foarte faină experienţă! Am simţit cum laptele se transformă în brânză, după ce am adăugat cheagul. Mi-a plăcut tare mult. E o satisfacţie nemaipomenită când vezi cum un lucru iese din mâinile tale”, spune Nicolai care s-a simțit foarte bine alături de Diana Munteanu, Lavinia Pârva, Liviu Vârciu și Nea Mărin.
Însă cea mai mare surpriză pentru el a fost Romică Țociu. ”Din a doua zi și până în ultima am râs NON-STOP! Romică Țociu e un om pe care l-am descoperit acum, nu mi-am închipuit vreodată ca este atât de amuzant. N-am râs niciodată cât am râs în săptămâna asta de filmare!” și inclusiv el abia așteaptă să vadă emisiunea. Cât despre relația cu celebra gazda a emisiunii ”Poftiți la muncă”, Nicolai spune că el este o raritate, pentru că nu a fost niciodată certat de Nea Mărin. ”Sunt Berbec, la fel ca el şi ştie că se poate baza pe mine. De asta e o chimie specială între noi”, adaugă Chef Tand, care îl apreciază pe Nea Mărin pentru că ”este un om de cuvânt, ceea ce în ziua de azi este mare, mare lucru! Când promite ceva, se ţine întotdeauna de cuvânt”. Prin ce alte experiențe a trecut Nicolai Tand la ”Poftiți la muncă” și ce glume și-au făcut unii altora, telespectorii vor afla în ediția de Moș Nicolae, pe 5 și 6 noiembrie, la Antena 1.