Antena Căutare

Sosesc ajutoare! Angie, concurenta care l-a cerut de bărbat pe Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, la cârma bucătăriei lui Nea Mărin

Sosesc noi ajutoare pentru Nea Mărin și pentru afacerea sa de pe litoral. Pe lângă echipa de vedete, două foste concurente ”Chefi la cuțite” sunt la cârma bucătăriei restaurantului pe care Nea Mărin îl administrează la Mangalia.

Sosesc noi ajutoare pentru Nea Mărin și pentru afacerea sa de pe litoral. Pe lângă echipa de vedete, două foste concurente ”Chefi la cuțite” sunt la cârma bucătăriei restaurantului pe care Nea Mărin îl administrează la Mangalia.

O știm deja pe Marlena, finalistă ”Chefi la cuțite” și bucătar șef. Iar pentru că, încă de la începutul reality show-ului, Marlena a mărturisit de nenumărate ori că este o provocare mult prea mare să facă față singură cererilor lui Nea Mărin, iată că încă o cunoscută a telespectatorilor se alătură echipei.

Angie Cobuț, cea care l-a cerut în căsătorie pe Chef Cătălin Scărlătescu la "Chefi la cuțite", vine sub comanda lui nea Mărin.

”O știam pe Angie de la ”Chefi la cuțite”, știam că e vorbăreață și funny, așa că mi-am zis că o să fie bine, o să fie distracție și voie bună și în bucătărie”, mărturisește Marlena.

Dorian Popa e cu "mușchii la gât" de emoție: "E prima dată când vin! Aștept să văd cât de rău e Nea Mărin... Dorian și Andrei, schimb de replici: "- Întâi au intrat mușchii, apoi el..." - "Stați cu ochii pe el, ăst...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x