Antena Căutare

Toate pânzele sus! Gina, Margherita şi Cosmin au pierdut prima probă, aşa că pleacă în larg cu un catamaran “vintage”. ”Barca asta zici că-i afumătoare. Eu unde mă întind să stau la soare?"

Vedetele noastre au încurcat-o! Nea Mărin i-a trimis în larg cu o barcă pe atât de veche pe atât de... specială. Cum au văzut-o, toţi au început să o vorbească de rău

Vedetele noastre au încurcat-o! Nea Mărin i-a trimis în larg cu o barcă pe atât de veche pe atât de... specială. Cum au văzut-o, toţi au început să o vorbească de rău

Au pierdut prima probă, iar pedeapsa pentru Cosmin Seleși, Gina Pistol și Margherita de la Clejani și-a făcut apariția, pe apă. O barcă veche care îi va duce pe Braţul Sulina. Călătoria? Una scurtă de doar patru ore.

"Păi, cum să stau în barca asta? Tu nu vezi că nu are decât două bănci? Eu unde mă întind să stau la soare?", întreabă disperată Margherita.

"Nu se poate aşa ceva! E inuman. Evacuarea era în barcă, era un fum, vai de mine. A fost atât de trist", se plânge şi Cosmin.

Unii cu seminţele, alţii cu şampania. O spune chiar Liviu: “Mă bucur tare mult pentru acest moment. Am decis că este momentul să mă responsabilizez şi să muncesc”.

Nuiaua şi sabia, instrumentele de "tortură" ale lui Nea' Mărin. Primul care le simte pe pielea lui este, DESIG... Andrei Ștefănescu încearcă să îl fenteze pe Nea Mărin: ”El are impresia că eu și Liviu Vârciu suntem într-o relație”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x