Antena Căutare

Ediție de AUR la Nea Mărin! Edi Stancu a fost câștigătorul premiului de 2000 de euro. Coregraful a luat o hotărâre emoționantă. Ce va face cu banii

Aventura echipei formată din Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu și Rona Hartner a luat sfârșit. Eforturile lor de a-l ajuta pe Nea Mărin să mențină profitabilă afacerea pe care acesta o are pe malul Mării Negre au fost încununate cu succes!

Aventura echipei formată din Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu și Rona Hartner a luat sfârșit. Eforturile lor de a-l ajuta pe Nea Mărin să mențină profitabilă afacerea pe care acesta o are pe malul Mării Negre au fost încununate cu succes!

EDI STANCU este câștigătorul acestei săptămâni! Nea Mărin a hotărât că el este cel care a depus cel mai mult efort și a fost elementul care a sudat echipa de vedete.

Emoționat de moment, Edi a mulțumit coechipierilor și a făcut un anunț deosebit: banii câștigați vor fi donați copiilor orfani, pentru care a fost organizată petrecerea din această ediție a emisiunii Poftiți la Nea Mărin.

Înfruntarea finală! Nea Mărin a pus biciul pe ei! Liviu Vârciu a cedat nervos „Vă sparg toate sticlele de vin”... Edi Stancu, câștigătorul celei de-a patra ediții ”Poftiți la Nea Mărin”, a donat premiul în valoare de 2000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x