Antena Căutare

Faza SERII! Liviu și Andrei i-au făcut-o lui Nea Mărin! Cu câteva ore până la petrecere, l-au încuiat în cameră! „Pune-te în genunchi și îți dau drumul!”

Andrei și Liviu au reușit să îl prindă pe Nea Mărin! Cei doi au găsit cel mai bun mod de a se răzbuna, după toate atacurile prin care au trecut.

Faza SERII! Liviu și Andrei i-au făcut-o lui Nea Mărin! Cu câteva ore până la petrecere, l-au încuiat în cameră! „Pune-te în genunchi și îți dau drumul!” Galerie
poftiti la nea marin

Andrei și Liviu au reușit să îl prindă pe Nea Mărin! Cei doi au găsit cel mai bun mod de a se răzbuna, după toate atacurile prin care au trecut.

Nea Mărin s-a trezit într-o situație...delicată. Echipa LA Ponton a profitat de neatenția lui și l-a încuiat în cameră! Disperarea lui a crescut pe minute ce trecea, era nevoie de el pentru petrecerea de karaoke care mai avea puțin și începea.

„Vrei să își dăm drumul? Pune-te în genunchi și îți dăm drumul!”

Puteți vedea cum a reușit să scape din „temniță”, urmărind clipul de mai jos!

Margherita și Claudiu Moroșanu versus depozitul de pește: "Vedea-te-aș cu el în gură, cântând!"... Margherita HABAR n-are ce e un PARASTAS:”E cu muzică? Se cântă? Se danseză? Nu înseamnă PARANGHELIE?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x