Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite
Logo Poftiți la Nea Mărin

Poftiți la Nea Mărin

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au învins Nea Mărin: "A avut un discurs, mai că mi-au dat lacrimile"

Vis împlinit pentru Liviu și Andrei, pentru că cei doi au reușit să-l învingă, pentru prima dată de când se află la Mangalia, pe Nea Mărin și echipa lui de vedete.

Vis împlinit pentru Liviu și Andrei, pentru că cei doi au reușit să-l învingă, pentru prima dată de când se află la Mangalia, pe Nea Mărin și echipa lui de vedete.

Dacă până în acest moment Liviu și Andrei au stat în umbra în ceea ce privește administrarea propriei afaceri de pe malul Mării Negre, acum au fost mai hotărâți ca niciodată să îi demonstreze lui Nea Mărin că se pot transforma în niște adversari de temut.

Liviu Vârciu a fost impresionat de soarta unui băiețel pe care l-a cunoscut în tabăra lu Nea Mărin, iar neajunsurile familiei și traiul lor modest l-au impins să caute o metodă de a-i ajuta. “Ce nu am putut eu să suport este că salteaua pe care dormeau copiii era umedă. Atunci îți dai seama că poți să faci ceva pentru niște oameni cu puțin, dar pentru ei să însemne mult. Dacă noi câștigăm acești 2.000 de euro, pe care ni-i dorim foarte tare, vrem să îl zăpăcim pe Nea Mărin în primul rând, dar să facem și un bine,vom munci și mai mult, ne vom concentra și tare", declara Liviu, atunci când și-a pus în cap să câștige. Și a câștigat!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este https://a1.ro/poftiti-la-nea-marin

Canalul YouTube al emisiunii este aici >> http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video