Antena Căutare

Alina Pușcaș, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Mihai Mitoșeru pun pe roate o pensiune din Costinești

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea și Cosmin Seleși, jurați în show-ul „Splash! Vedete la apă” și Mihai Mitoșeru, prezentatorul emisiunii „SuperBingo Metropolis” se lasă ghidați de perfecționistul nea Mărin prin hățișul unei afaceri de familie care trebuie salvată de faliment.

După trei ediții în care au respirat aer tare de munte, vedetele se pregătesc să spună „Poftiți pe la noi!” și de la malul mării. Luni, 11 august, și marți, 12 august, de la 20:30, la Antena 1, Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea și Cosmin Seleși, jurați în show-ul „Splash! Vedete la apă” și Mihai Mitoșeru, prezentatorul emisiunii „SuperBingo Metropolis” se lasă ghidați de perfecționistul nea Mărin prin hățișul unei afaceri de familie care trebuie salvată de faliment.

Astfel, în cea de-a patra ediție a emisiunii, munca, distracția, poreclele și șotiile se revarsă în valuri, iar telespectatorii Antena 1 vor vedea cum se comportă patru vedete care nu au mai dat niciodată piept cu nea Mărin. “Când am văzut că ei au două viteze, încet și încetișor, am considerat că trebuie să pun pe ei viteza a V-a”, declară nea Mărin, iar Ozana Barabancea spune despre “Poftiți pe la noi!” că e un soi de armată de scurtmetraj.

De unde nu știa să facă absolut nimic, Mihai Mitoșeru se vede nevoit să muncească pe brânci și cu seriozitate. De altfel, el este și cel mai aspru pedepsit după ce fuge să se relaxeze, fiind convins să se urce pe un rezervor de apă aflat la cel puțin trei metri distanță de sol. Nea Mărin nu stă prea mult pe gânduri și îi ia scara, lăsându-l pe amuzantul prezentator să găsească o metodă inedită de a coborî.

Gazda emisiunii s-a obișnuit să i se spună în toate felurile posibile, dar Cosmin Seleși îi găsește o nouă poreclă, obligându-l astfel pe nea Mărin să îi răspundă cu aceeași monedă. Alina Pușcaș, familiarizată cu viața la țară pentru că și-a petrecut toate vacanțele de vară la bunici, mărturisește că cele 15 ore petrecute zilnic muncind i s-au părut foarte grele.

Ozana Barabancea: ”Nea Mărin este un bărbat adevărat”... Juratul emisiunii „Splash! Vedete la apă” nu se teme de nea Mărin! Pe Cosmin Seleși l-a împuns vaca de trei ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x