Antena Căutare

Bianca Drăgușanu, Cosmina Păsărin, Muneer și Bogdan Vlădău scot la liman o pensiune din Vama Veche

Bianca Drăgușanu, Cosmina Păsărin, Muneer și Bogdan Vlădău își dau întâlnire la malul mării, nu pentru a sta la plajă, ci la cheremul lui nea Mărin, decis să scoată la liman o pensiune din Vama Veche.

Bianca Drăgușanu, Cosmina Păsărin, Muneer și Bogdan Vlădău își dau întâlnire la malul mării, nu pentru a sta la plajă, ci la cheremul lui nea Mărin, decis să scoată la liman o pensiune din Vama Veche.


Cosmina Păsărin recunoaște că a avut rețineri înainte de a accepta să vină în această emisiune pentru că exigența gazdei este legendară. Cosmina realizează însă că nea Mărin nu este cel mai rău lucru de care poate avea parte în această vară în momentul în care trebuie să se scufunde pentru a culege rapane. Frumoasa brunetă începe să plângă pentru că nici nu știe să înoate, nici nu este fan al sporturilor extreme, iar frica pune stăpânire pe ea, moment în care afirmă: “Nea Mărin e parfum pe lângă ce urmează să mi se întâmple mie!”


Despre Vama Veche se spune că este un loc al toleranței și al liberei exprimări, dar asta nu e valabil și când Bianca Drăgușanu își face apariția. Reacția unor vamaioți este atât de dură în momentul în care o întâlnesc, încât roșcata e nevoită să apeleze la o soluție extremă pentru a nu mai fi obligată să suporte valul de jigniri: intră într-o farmacie și își cumpără dopuri pentru urechi.

Odată întoarsă în pensiune, Bianca nu se poate odihni din cauza gândacilor, de care are fobie. Deși Bogdan Vlădău e de părere că Bianca exagerează și se poartă „de parcă ar avea cobre în cameră, nu trei gândaci morți”, liniștea nu se lasă peste pensiune până când invadatorii nu sunt exterminați.

„Poftiți pe la noi!” a fost din nou lider absolut de audiență... Nea Mărin s-a ales cu încă o poreclă! Muneer îi spune “Raj Kapoor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x