Antena Căutare

Cocuța: ”Îl ador pe nea Mărin”

Cocuța se cunoaște cu nea Mărin de mult, timp, dar la fiecare întâlnire ies scântei. Despre relația dintre ei, dar și despre cele mai emoționante momente trăite la ”Poftiți pe la noi!” ne-a vorbit într-un interviu exclusiv.

Cocuța se cunoaște cu nea Mărin de mult, timp, dar la fiecare întâlnire ies scântei. Despre relația dintre ei, dar și despre cele mai emoționante momente trăite la ”Poftiți pe la noi!” ne-a vorbit într-un interviu exclusiv.

Cum a fost această întâlnire cu nea Marin?
De fiecare dată, întâlnirea cu nea Marin este una furtunoasă! Eu mă bucur de fiecare dată când îl văd, însă el are un singur scop - să mi facă viaţa grea. Primirea făcută de nea Marin este una călduroasă. De fiecare dată când îl revezi te bucuri şi îţi spui: "parcă de data asta este schimbat, mai calm, mai liniştit", însă minunea tine foarte puţin şi nea Marin îşi ia imediat rolul de tiran, la care se pricepe cel mai bine. Cu toate astea, îmi este foarte drag, este o sursă fantastică de energie şi îl ador pentru profesionalismul şi perfecţionismul de care dă dovadă de fiecare dată şi în orice situaţie!

Ce ţi-a plăcut cel mai mult la această emisiune?
La această emisiune mi-a plăcut cel mai mult ideea formatului. Separat de atribuţiile cu care ne însărcinează nea Marin, de a prelua frâiele pensiunii pe perioada şederii noastre acolo, de a ne însuşi toate obligaţiile faţă de pensiune, de a încerca să punem cât mai bine pe picioare afacerea proprietarilor aflaţi în impas sau poate chiar în prag de faliment, cel mai mult mi-a plăcut ideea de a reinventa puţin pensiunea. Redecorarea pensiunii şi a grădinii mi-a adus cea mai mare bucurie. Mi-a plăcut că am avut ocazia să-mi folosesc imaginaţia şi puterea de a da o nouă înfăţişare şi energie pensiunii. Separat de serviciile impecabile pe care o pensiune trebuie să le pună la dispoziţie clienţilor, cred că aspectul este primul detaliu care atrage clientul. Deci mi-a plăcut foarte mult să creez, să dau culoare şi să ajut.

Au fost lucruri pe care le-ai făcut aici pentru prima dată?
Da, au fost foarte multe lucruri pe care le-am făcut pentru prima oară, iar acestea m-au distrat şi m-au amuzat. Am vopsit pentru prima oară, am plantat flori pentru prima oară şi am decorat o curte pentru prima oară. Poate că în momentul în care făceam toate aceste lucruri nu eram într-una din stările cele mai bune, problema fiind oboseala. Sunt sigură că dacă timpul nu ar fi fost atât de limitat, atmosfera ar fi fost mult mai destinsa:)

Cât de emoţionată ai fost atunci când a venit familia în vizită?
Vizita familiei, desigur, a fost una emoţionantă, însă eu îmi exprim puţin altfel emoţiile, iar reacţia mea a fost aceea de a izbucni în râs. Mi s-a părut foarte amuzant să-mi văd părinţii acolo unde eu munceam. Cu ceva timp înainte, vorbeam cu mama mea şi îi spuneam că dacă mi s-ar face o astfel de surpriză şi dacă ei, părinţii mei, ar apărea la vreuna din emisiunile la care am participat de-a lungul timpului, m-aş amuza foarte tare. Şi uite că asta s-a şi întâmplat:). Oricum, prezenta părinţilor mei acolo m-a bucurat foarte tare şi, mai mult de atât, ei m-au susţinut în toate felurile pentru a-mi duce scopul la bun sfârşit.

Ce ţi s-a părut cel mai greu de făcut?
De obicei, cea mai grea activitate este cea din bucătărie. Cel mai greu lucru, din punctul meu de vedere, este să găteşti pentru o armată de oameni, care au gusturi şi cerinţe diferite!

De câte ori aţi făcut ouăle fierte pentru fetiţa lui Sorin Bontea?
Crede-mă, nu mai ţin minte de câte ori şi în câte rânduri am pus ouă la fiert, însă cert este că, după ce am terminat acest maraton, am constatat că folosisem un carton de ouă. Primele încercări au fost un eşec, apoi pe la a treia tură am început să ne amuzăm teribil, iar deznodământul nu a fost cel aşteptat de noi. După toate încercările, rezultatul a fost acelaşi – nesatiafacator.

De ce le recomanzi turiştilor să viziteze pensiunea renovată de voi?
Eu cred că pensiunea la care noi am ajutat, pentru care am pus suflet şi am făcut eforturi uriaşe de a o pune pe picioare, este un punct turistic extraordinar. Pensiunea este primitoare, propietarii ştiu cum să-şi trateze clienţii. Pensiunea dispune de un loc de joacă uriaş pentru copii. Este foarte mult spaţiu verde, unde te poţi relaxa, unde poţi respira aer curat şi un loc minunat unde poţi petrece seri şi zile de neuitat cu prietenii şi familia. Acum, după ce noi am fost acolo, curtea este utilata cu tot ce are nevoie un client, de la o famile cu mulţi copii, până la grupuri de adolescenţi. Aşa că: " Poftiţi pe la noi!"

Nea Marin a făcut-o să plângă pe Cocuța: Uite cât de rău s-au putut certa!... Val de emoții: Bogdan Boantă s-a reunit cu familia după șapte ani, iar nea Mărin a fost surprins de sora lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x