Antena Căutare

Au fost luați de la cerșit pentru a li se oferi un viitor! "Copiii" părintelui Manuel i-au întâmpinat cu bucurie pe Liviu Vârciu, Pepe, Oana Roman și Nicoleta Luciu

Sezonul cu numărul doi "Poftiți pe la noi" pleacă la drum cu același îndrăgit Nea Mărin, pe post de amfitrion, la care se adaugă vedetele voastre preferate. Doar că, de data aceasta, show-ul aduce ceva în plus. Cazuri sociale, cărora le sărim în ajutor.

Sezonul cu numărul doi "Poftiți pe la noi" pleacă la drum cu același îndrăgit Nea Mărin, pe post de amfitrion, la care se adaugă vedetele voastre preferate. Doar că, de data aceasta, show-ul aduce ceva în plus. Cazuri sociale, cărora le sărim în ajutor.

În prima ediție, nea Mărin își stabileșe tabăra generală în Valea Crângului, acolo unde o minune de preot a creat un adevărat paradis pentru 30 de copii ce păreau să nu aibă niciun viitor. Liviu Vârciu, Pepe, Oana Roman și Nicoleta Luciu sunt primii care pun umărul la ajutorarea celor mici.

Printre case pipernicite de oameni nevoiași se află Fundația Bucuria Ajutorului, înființată de preotul Manuel Radu, cel care a decis în urmă cu ani buni să lupte cu abandonul școlar la care erau predispuși copiii nevoiași sau cei fără familie. „Erau copii care se duceau la școală și în clasă li se făcea rău de foame”, îi mărturisește părintele lui nea Mărin. El a fost cel care a luat copiii de pe stradă, acolo unde cerșeau și le-a oferit un loc unde găsesc o masă caldă, ajutor pentru teme, dar, mai ales, dragoste și atenție. „Vor să își depășească condiția socială și pentru asta muncesc foarte mult”, povestește părintele.

„Cel mai greu de suportat a fost momentul în care ni s-au prezentat cazurile, iar o parte dintre copiii ajutați de noi sunt părăsiți de mame”, povestește Nicoleta Luciu, emoționată de veselia afișată de chipurile celor mici, în ciuda tuturor greutăților.

„Contactul cu acești oameni cu probleme atât de mari este dureros. Te doare efectiv sufletul când vezi copii care trăiesc într-o sărăcie atât de mare, încât pare de neimaginat în anul 2015”, o completează Oana Roman.

Show total cu Nea Mărin, la "Poftiți pe la noi"! Pepe şi Liviu Vârciu au dat de greu... Start joc! Pentru unii mai ușor, pentru alții mai greu! În timp ce băieții hrănesc animalele, Oana face lecții cu copiii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x