Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

De nerecunoscut: Iată cum arată cea de-a treia pensiune salvată de nea Mărin și echipa lui!

Pensiunea Popasul Haiducilor, din Sinaia, a renăscut datorită implicării lui nea Mărin și a echipei sale de vedete.

Pensiunea Popasul Haiducilor, din Sinaia, a renăscut datorită implicării lui nea Mărin și a echipei sale de vedete.

Anca și Lucian Brandiburu, proprietarii pensiunii, au șansa să-și relanseze afacerea. Restaurantul decorat de ei cu ani în urmă are o nou față. S-a schimbat mobilierul, perdelele, draperiile, fețele de masă, s-au adus decorațiuni noi și barul a fost și el modernizat.

Toate televizoarele vechi din pensiune au fost înlocuite, la fel ca și corpurile de iluminat și draperiile din camere, unde au fost aduse și tablouri.

”Îmi place foarte mult ce ați făcut. Mulțumim mult de tot. Pentru noi, venirea lui nea Mărin a fost ca Moș Crăciun”, a declarat, emoționată, Anca.

Și vedetele au fost farte încântate de rezultat. ”Mă simt foarte bine să știu că am ajutat niște oameni în impas”, a spus Delia.

Daniel Buzdugan a promis că va reveni la pensiune: ”De fiecare dată când o să trec prin Sinaia o să vin pe la ei să văd dacă se țin de treabă sau nu”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Poftiţi pe la noi nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/poftiti-pe-la-noi/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/zJColl.