Antena Căutare

De nerecunoscut: Iată cum arată cea de-a treia pensiune salvată de nea Mărin și echipa lui!

Pensiunea Popasul Haiducilor, din Sinaia, a renăscut datorită implicării lui nea Mărin și a echipei sale de vedete.

Pensiunea Popasul Haiducilor, din Sinaia, a renăscut datorită implicării lui nea Mărin și a echipei sale de vedete.

Anca și Lucian Brandiburu, proprietarii pensiunii, au șansa să-și relanseze afacerea. Restaurantul decorat de ei cu ani în urmă are o nou față. S-a schimbat mobilierul, perdelele, draperiile, fețele de masă, s-au adus decorațiuni noi și barul a fost și el modernizat.

Toate televizoarele vechi din pensiune au fost înlocuite, la fel ca și corpurile de iluminat și draperiile din camere, unde au fost aduse și tablouri.

”Îmi place foarte mult ce ați făcut. Mulțumim mult de tot. Pentru noi, venirea lui nea Mărin a fost ca Moș Crăciun”, a declarat, emoționată, Anca.

Și vedetele au fost farte încântate de rezultat. ”Mă simt foarte bine să știu că am ajutat niște oameni în impas”, a spus Delia.

Daniel Buzdugan a promis că va reveni la pensiune: ”De fiecare dată când o să trec prin Sinaia o să vin pe la ei să văd dacă se țin de treabă sau nu”.

Situație fără precedent: Nea Mărin a părăsit pensiunea din cauză că Daniel Buzdugan a spart niște farfurii!... Ieri, 5 august, emisiunea „Poftiți pe la noi!” a fost din nou lider incontestabil de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x