Antena Căutare

Din acel moment, viața lor s-a schimbat! Uite cum arată noua casă a familiei Albert, pentru care vedetele au muncit zile la rând

Vedetele care au poposit în casa familiei Albert au rămas fără cuvinte atunci când au aflat povestea celor cinci membri greu încercați de soartă.

Vedetele care au poposit în casa familiei Albert au rămas fără cuvinte atunci când au aflat povestea celor cinci membri greu încercați de soartă.

Deși nu au apă caldă și nici curent electric, mama, tata și cei trei băieți se descurcă așa cum pot, fără să se plângă nici măcar o clipă.

"Nu avem apă caldă, o încălzim pe cea rece și ne spălam în lighean", spune unul dintre băieți, în vârstă de 10 ani.

Dar viața lor s-a schimbat radical după ce casa în care locuiesc a fost reabilitată de la zero și amenajată cu toată cele necesare unui trai normal. Copiii au primit jucării, mama mașina de spălat mult visată, iar tatăl și-a văzut visul cu ochii: acela de a putea oferi familiei sale un adevărat cămin.

După ce au organizat spectacolul de strângere de fonduri, care a fost un adevărat succes,

...după ce au cântat și au dansat, alături de Nea Mărin și Mihai Petre, Diana, Rona, CRBL și Nicolai și-au îndeplinit misiunea de a-i ajuta pe cei din familia Albert.

Desigur, nici corul bărbătesc nu a fost uitat! 16.856 mii de lei s-au strâns pentru ei, iar Nea Dragoș, dirijorul ansamblului a fost copleșit de emoție.

Așadar, am făcut și în această săptămână niște oameni fericiți, iar ritualul lui Nea Mărin de a ajuta pe cei nevoiași continuă și în săptămânile următoare. Căci fiecare om merită să zâmbească!

Alaiul de nuntă i-a cântat și l-a încântat! "Pușca și cureaua lată, ce bărbat erai odată", dedicație pentru Ne... Lume, lume, show cum n-ați mai văzut! Nea Mărin și vedetele au cântat și au dansat, spre bucuria spectatorilor... DARNIC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x