Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Emoțiile i-au copleșit! Nea Mărin și Cătălin Moroșanu, cu ochii în lacrimi, după ce au aflat poveștile celor care au înființat Asociația Autism Transilvania

De această dată, Nea Mărin a dus vedetele în Transilvania, unde au avut ocazia să afle o poveste pe cât de emoționantă, pe atât de tristă.

De această dată, Nea Mărin a dus vedetele în Transilvania, unde au avut ocazia să afle o poveste pe cât de emoționantă, pe atât de tristă.

Au avut neșansa de a avea copii cu probleme, bolnavi de autism, iar pentru că nu puteau să stea cu mâinile în sân și asistând neputiincioase la suferința micuților pe care i-au adus pe lume, au decis să-și dedice viața Asociației Autism Transilvania. Așa a luat naștere acest ONG, care ajută numeroase persoane.

Povestea incredibilă a membrilor fondatori i-au impresionat până la lacrimi pe Nea Mărin și Cătălin Moroșanu.

De asemenea, ei au avut ocazia de a descoperi povestea de succes a Marei Prună, o adolescentă care a reușit să facă performanță în muzică deși este bolnavă de autism.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Poftiţi pe la noi nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/poftiti-pe-la-noi/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/zJColl.