Antena Căutare

EXCLUSIV! Andreea Mantea, despre participarea la ”Poftiți pe la noi”: ”Nu m-am dat în lături de la niciun fel de muncă”

Andreea Mantea a trecut de la plajele însorite din Los Angeles, la coasă, într-un sat de munte din România. Vedeta a acceptat provocarea de a participa la ”Poftiți pe la noi”.

Andreea Mantea a trecut de la plajele însorite din Los Angeles, la coasă, într-un sat de munte din România. Vedeta a acceptat provocarea de a participa la ”Poftiți pe la noi”.

Cum se descurcă Burlăcița la Poftiți pe la noi?

Îl cunosc pe nea Mărin de ceva timp și am avut câteva interacțiuni cu el destul de interesante, l-am supărat, m-a supărat… este o persoană plină de viață și îmi face întotdeauna plăcere să colaborez cu el. Eu cred că m-am descurcat foarte bine, având în vedere că nu m-am dat în lături de la niciun fel de muncă.

Ce ți s-a părut cel mai greu?

Să cărăm niște pavele cu roaba. Nu mi se pare treabă de femeie, dar dacă nu are cine să o facă…

Câte ore ai muncit zilnic?

12 ore. De dimineața devreme și până seara târziu.

În copilărie îți ajutai mama la treabă?

A, bineînțeles! Mi-am petrecut copilăria mai mult la țară, la bunici, și știu ce înseamnă tot, de la prășit, la cules. Am săpat, am văruit, am fost la legat de vie, la cules de porumb, peste tot. Mergeam cu animalele pe câmp, dădeam mâncare la animale, apă, aveam grijă de gospodărie încă de la o vârstă foarte fragedă.

Acasă ce îți place să faci? La ce capitol excelezi?

La toate! Am pe cineva care vine să mă ajute, dar fac și eu pentru că am dezvoltat o mică obsesie pentru curățenie și pentru ordine.

De ce le recomanzi turiștilor să meargă la pensiunea renovată de voi?

E locul ideal pentru o vacanță în care vrei să te relaxezi. Pe lângă faptul că e o zonă superbă, gazda, coana Mița, e o sursă nesecată de glume și îți poate ridica moralul și te poate ajuta cu un sfat bun orice problemă ai avea. E o fire foarte sensibilă, dar și foarte puternică, a trecut prin multe și a reușit asta tocmai pentru că a avut zâmbetul pe buze.

Ți-ar plăcea să ai propria pensiune? Cum ar arăta?

Nu. Cred că implică foarte mult timp și chiar trebuie să fii mereu acolo ca să ai succes. Trebuie să te implici 100%, iar eu sunt o fire mai rebelă.

Interviu EXCLUSIV cu Don Baxter! ”Am fugit de Nea Mărin și ne-am distrat cum am putut mai bine”... Nu te așteptai să o vezi AȘA! Andreea Mantea, în tandrețuri cu un personaj neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x