Antena Căutare

EXCLUSIV! Bogdan Boantă, despre participarea la ”Poftiți pe la noi”: ”Pentru mine există o primă dată în orice, chiar și punerea unui miel în țepușa de proțap''

Bogdan Boanta se numără printre cele patru vedete pe care Nea Mărin le pune la treabă în noua ediție ”Poftiti pe la noi!”. Artistul a vorbit, în EXCLUSIVITATE, despre acestă experiență inedită.

Bogdan Boanta se numără printre cele patru vedete pe care Nea Mărin le pune la treabă în noua ediție ”Poftiti pe la noi!”. Artistul a vorbit, în EXCLUSIVITATE, despre acestă experiență inedită.


Cum a fost această întâlnire cu nea Marin?
Întâlnirea cu Nea Marin este întotdeauna imprevizibilă, pentru că, deşi te aştepţi la orice din partea lui, de fiecare dată te surprinde cu ceva nou. Spiritul lui inventiv nu va muri niciodată:))


Ce ţi-a plăcut cel mai mult la această emisiune?
Cel mai mult mi-a plăcut că am fost alături de colegii mei, prietenii mei, oamenii cu care îmi petrec majoritatea timpului. Asta a făcut ca totul să pară oarecum mai uşor şi confortabil pentru că ne ştiam între noi, ştiam cum "funcţionam" şi ştiam de ce suntem în stare. Şi apoi, a fost o experienţă nouă, un loc nou, oameni pe care i-am ajutat să iasă dintr-un impas, adică am făcut şi un lucru bun :)


Au fost lucruri pe care le-ai făcut aici pentru prima dată?
Pentru mine există o primă dată în orice pentru că am fost oarecum privat de-a lungul vieţii de unele "munci". Şi, evident, nu am montat niciodată mese, nu am pus garduri, nu am cărat lucruri grele, dar mai ales, nu am asistat la punerea unui miel în ţepuşa de proţap.


Cât de emoţionat ai fost atunci când a venit familia în vizită?
Momentul în care a apărut familia mea a fost cel mai emoţionant şi l-am simţit la o intensitate uriaşă. În primul rând pentru că nu îi văzusem de foarte mult timp, din cauza programului eu reuşesc să ajung pe acasă(la Cluj) doar de două ori pe an şi apoi pentru că eram extrem de obosit şi nervos de la atâta ceartă cu nea Marin. În momentul în care i-am văzut, am simţit doar linişte şi eliberare.


Ce ţi s-a părut cel mai greu de făcut?
Mie mi s-a părut greu cam tot, pentru că, aşa cum spuneam, am făcut lucruri uşoare la viaţa mea. De cele grele se ocupă tata:)) aşa că, într-o oarecare măsură, a fost destul de greu. Dar asta nu a contat, deşi simţeam uneori că o să-mi cadă mâinile, pentru că eram acolo cu oameni dragi şi făceam un lucru nou şi frumos pentru nişte oameni care erau depăşiţi de situaţie şi aveau nevoie de ajutor, respectiv proprietarii pensiunii.


De câte ori aţi făcut ouăle fierte pentru fetiţa lui Sorin Bontea?
Hahahhahahaha! Episodul cu ouăle fierte a fost unul dintre cele mai amuzante. Şi asta pentru că eram oricum suficient de emoţionaţi că aveam la masă un chef, un jurat de temut, un om care ştie mai multă bucătărie decât am şti noi într-o viaţă şi asta ne făcea să fim stresaţi, evident. Cred că am fiert ouăle acelea de vreo 3-4 ori, în toate felurile posibile, dar niciodată aşa cum le ceruse sau cum ar fi trebuit să fie:))))


Dacă ai fi jurat, ce notă ţi-ai da pentru această experienţă?
Hmmm... Să fiu indulgent sau exigent cum sunt în dans?:) un 10 pentru că am fost drăguţ, un 8 pentru muncă... Hmmm, clar un 9 cu steluţă


De ce le recomanzi turiştilor să viziteze pensiunea renovată de voi?
Pensiunea pe care am renovat-o noi a prins viaţă. Arătă cu totul altfel, este vie, te atrage, te face să fii curios, să intri, ai acum un loc unde să stai şi să mănânci pe terasă, ai un loc de joacă unde să îţi laşi copiii în timp ce tu stai relaxat la soare, ai un spaţiu verde unde poţi mânca, ai o privelişte frumoasă şi un meniu atrăgător. Şi apoi, în ultimă instanţă, aş merge doar de curiozitate, să văd de ce au fost în stare acei oameni simpatici ce au muncit acolo ca să schimbe "faţa" acelei pensiuni :)
Dacă aş trece acum prin Predeal, cu siguranţă aş remarca pensiunea de a cărei renovare ne-am ocupat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x