Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Familia Bucur nu cunoaște bucuria! Nu au curent și gaze, locuiesc șapte într-o cameră, dar se iubesc necondiționat

Familia Bucur este cea care va avea parte de ajutorul vvedetelor noastre, îndrumate cu mare severitate de Nea Mărin. Au o casă veche, bătrânescă, pe care ar vrea să o consolideze.

Familia Bucur este cea care va avea parte de ajutorul vedetelor noastre, îndrumate cu mare severitate de Nea Mărin la "Poftiți pe la noi". Au o casă veche, bătrânescă, pe care ar vrea să o consolideze.

De ce? Pentru ca cei patru copii ai lor să se poată bucura de un cămin în adevăratul sens al cuvântului. Unul dintre micuți este grav bolnav, suferă de ADHD, iar părinții fac tot posibilul ca el să ducă o viață normală. Locuiesc cu toții într-o singură cameră, nu au curent și nici gaze, însă se au unii pe ceilalți, iar dragostea lor este cel mai de preț lucru.

Când au văzut în ce condiții trăiesc, Bogdan Boantă, Sânziana Buruiană, Cocuța si Don Baxter au rămas fără cuvinte, însă asta le-a dat un imbold: trebuie să muncească și să îi ajute cât pot pe cei din familia Bucur.

Înainte de asta, vedetele și Nea Mărin au făcut un popas acasă la Bogdan Boantă.

Cu toții și-au luat un angajament: ca pereții scorojiți, ușile vechi și pereții dărâmați să fie doar o amintire. Au început cu dreptul cu o curățenie generală în gospodăria familiei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Poftiţi pe la noi nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/poftiti-pe-la-noi/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/zJColl.