Antena Căutare

HOT! Cruduța a spălat mașinile în cel mai SEXY mod posibil! S-a urcat pe ele și s-a umplut de spumă, apoi a dansat AMEȚITOR!

Scene sexy la „Poftiți pe la noi”! Nea Mărin le lasă pe fete la o spălătorie auto, pentru a face bani. Astfel, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu au făcut un sexy show în timp ce spălau mașinile. Spectacolul cu spumă a atras pirivirile tuturor din jur. Aventuroasă din fire, Cruduța s-a urcat pe mașini, s-a jucat cu spumă, a dansat cum numai ea știe să facă și a atras-o și pe Bianca într-o bătaie cu jeturi de apă.

Scene sexy la „Poftiți pe la noi”! Nea Mărin le lasă pe fete la o spălătorie auto, pentru a face bani.

Astfel, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu au făcut un sexy show în timp ce spălau mașinile. Spectacolul cu spumă a atras pirivirile tuturor din jur.

Aventuroasă din fire, Cruduța s-a urcat pe mașini, s-a jucat cu spumă, a dansat cum numai ea știe să facă și a atras-o și pe Bianca într-o întrecere cu jeturi de apă.

Cruduța s-a ÎMBĂTAT și a început să facă PROSTII! Toți și-au făcut cruce când au văzut-o cocoțată pe tractor!... „Treci încoace!” Nea Mărin o fugărește cu undița pe Cruduța! Râzi cu lacrimi dacă vezi ce fugăreală de zile mari a ieșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x