Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mihai Mitoșeru: ''Toată lumea spunea că nea' Marin e nebun, că sare la bătaie și că o sa-l bat! ''

Nea Marin l-a invitat la emisiunea Poftiți pe la noi!” pe Mihai Mitoșeru, prezentatorul emisiunii Super Bingo Metropolis, iar el a acceptat invitația fără să știe ce-l așteaptă.

Nea Marin l-a invitat la emisiunea Poftiți pe la noi!” pe Mihai Mitoșeru, prezentatorul emisiunii Super Bingo Metropolis, iar el a acceptat invitația fără să știe ce-l așteaptă.


După ce a trăit experiența muncii din greu la pensiunea pe care trebuie să o salveze de la faliment, din Costinești, Mihai ne dezvăluie primele impresii:

Cum a fost întâlnirea cu nea Mărin?
A fost interesantă, toată lumea spunea că e nebun, că sare la bătaie și că o sa-l bat! Mi-a și spus că de mine îi era cel mai frică și că s-a uitat înainte la mine la emisiune ca să știe la ce să se aștepte.Nea Mărin m-a pus să muncesc, ceea ce pentru mine era foarte greu, eu nu am făcut nimic în viața mea. Am vopsit, am cărat, am făcut absolut orice, nu credeam că cineva o să mă poată învăța atâtea lucruri. A fost foarte greu, chiar și atunci când ne distram ne era greu, pentru că eram obosiți. Eu mai și plecasem montat să nu fac nimic, Daniela Crudu îmi spusese că o să mă distrez acolo. Da’ de unde… am muncit cât nu am muncit în toată viața mea.


Cum te-ai înțeles cu colegii de emisiune?
M-am înțeles bine cu toți, mai ales că pe fete nici nu le cunoșteam. Ne-am împrietenit la filmări și de atunci vorbim zilnic sau ne dăm mesaje. Noi, bărbații, ar fi trebuit să muncim mai mult, așa că am cărat cât n-am cărat în toată viața.


O să mai repeți vreodată experiența pescuitului în largul mării?
Niciodată! După ce că nea Mărin mă trezea la 6 dimineața, oră la care eu de obicei mă culc, într-o dimineață m-a trezit la 4. La 4, mă! Nici nu înțelegeam dacă dormisem sau nu. El mi-a zis că cică am dormit două ore. A fost frumos, am văzut răsăritul împreună, eram toți pe barcă. Eh, când au început să vină și peștii în barcă nu a mai fost așa de frumos. Eu sunt Rac, dar în câteva clipe am devenit Vărsător! Am ajutat pescarii, dar pe ascuns am mai aruncat și pești în apă, îmi era milă rău de ei. Ce n-am fost eu niciodată la pescuit că mi se părea plictisitor, acum chiar nu mă mai duc niciodată!


Ce nu ai făcut niciodată până să ajungi la Poftiți pe la noi?

Nu prea am făcut nimic. Nu știu să fac curat, nu știu să spăl, nu știu să vopsesc, nu prea știu să fac nimic... Am avut norocul să fiu singur la părinți, mama m-a iubit foarte mult și nu m-a pus să fac nimic, am avut două relații foarte lungi cu două fete care, la fel, se pricepeau la tot. Eh, mai rău e că acum au văzut ai mei că pot și mă vor pune la treabă.


Cât ai stat izolat pe rezervorul de apă?

Habar nu am. Încercam să fac haz de necaz, dar nu era râsul meu. L-am supărat pe nea Mărin, el m-a făcut să mă urc acolo, apoi mi-a luat scara. Sunt curios dacă m-as fi lăsat acolo toată noaptea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Poftiţi pe la noi nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/poftiti-pe-la-noi/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/zJColl.

Video