Antena Căutare

Minodora, cucerită de Nea Mărin la ”Poftiți pe la noi! Vladimir Drăghia, Cătălin Moroşanu şi surorile Bambi îi sunt alături

Minodora, una dintre vedetele care săptămâna aceasta vin la ”Poftiți pe la noi!, a mărturisit că îl place foarte mult pe Nea Mărin.

Minodora, una dintre vedetele care săptămâna aceasta vin la ”Poftiți pe la noi!, a mărturisit că îl place foarte mult pe Nea Mărin.

”E un bărbat frumos. Așa cum se vede la televizor este și în realitate. Este profesionist, îl iubește toată lumea și printre acele persoane sunt și eu”, mărturisește aceasta.

Margherita de la Clejani și-a găsit alesul! S-a măritat cu Giani Kiriță la Șopârlița

Mai mult decât atât, Minodora vrea să aibă parte de un tratament special: să fie pupată atunci când este trezită dis-de-dimineață, înainte de a se apuca de muncă. ”Pe mine dimineața când mă trezești, nu mă trezești așa”, glumește Minodora cu Nea Mărin. ”Pe mine când mă trezești vii și mă pupi.”

Săptămâna aceasta, luni și marți de la 20.30, vedetele care trec la treabă pentru o cauză nobilă la Antena 1 sunt Minodora, surorile de la Bambi, Cătălin Moroșanu și Vladimir Drăghia.

Lume, lume, show cum n-ați mai văzut! Nea Mărin și vedetele au cântat și au dansat, spre bucuria spectatorilor... DARNIC... Minodora, surorile Bambi, Cătălin Moroșanu și Vladimir Drăghia trec la treabă la ”Poftiți pe la noi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x