Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Nea Mărin duce vedetele la o groapă de gunoi unde trebuie să sorteze plastic

Multe le-au fost date să facă vedetelor care au trecut pragul emisiunii „Poftiți pe la noi!”, însă luni și marți, de la 20:30, telespectatorii Antena 1 își vor da seama că mereu e loc de surprize.

Multe le-au fost date să facă vedetelor care au trecut pragul emisiunii „Poftiți pe la noi!”, însă luni și marți, de la 20:30, telespectatorii Antena 1 își vor da seama că mereu e loc de surprize.

Dubios de înțelegător și răbdător, nea Mărin decide să-i recompenseze pe Andreea Tonciu, Mara Bănică, Octavian Strunilă și Cosmin Seleși cu o masă copioasă, asta după ce ei muncesc în acel restaurant și fac tot posibilul să încânte clienții, pentru a obține donații. Fericiți că au parte de un moment în care își pot trage sufletul, cei patru se bucură de masă alături de nea Mărin și, cumva, nu le vine să creadă că „fiara” s-a dat pe brazdă.

Ceea ce urmează însă după acest moment întrece orice scenariu negativ pe care ar fi putut să și-l imagineze vreunul dintre ei: nea Mărin îi duce la o groapă de gunoi, unde trebuie să sorteze plastic. Disperați și nervoși, cei patru își amintesc de scopul nobil pentru care se află acolo, așa că se pun pe treabă. Nu trece mult, iar lui Octavian Strunilă i se face rău din cauza mirosului și îi vine să verse. Andreea și Mara zăresc un motostivuitor și își dau seama că el e șansa lor de a scăpa, la propriu, de mizerie. Așa că se strecoară spre el, îl pornesc și ies pe poartă cât pot de repede.

Într-o curbă, Andreea pierde controlul utilajului, iar cele două sunt pe punctul de a se răsturna într-un șanț. Cât de tare se sperie Mara și ce i se întâmplă, telespectatorii vor afla urmărind luni și marți, de la 20:30, emisiunea „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1.


Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Poftiţi pe la noi nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/poftiti-pe-la-noi/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/zJColl.

Video