Antena Căutare

Oana Roman a învățat lucruri noi la „Poftiți la muncă”: „Pentru prima dată am tăiat porumb la câmp ”

1. Ce vi s-a părut cel mai greu din toată participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”? Ce situații v-au provocat cu adevărat?

În sezonul acesta cel mai greu mi s-a părut un lucru pe care l-am făcut pentru prima dată și anume munca la camp, la tăiat de porumb. A fost solicitant și destul de obositor. Totuși, noi fetele, eu și Anamaria am reușit să câștigăm proba în defavoarea băieților. Provocator pentru mine, care nu gătesc, a fost să încerc să fac plăcintă cu dovleac. N-am făcut cocă niciodată și îmi era frică de fapt că nu o să mă descurc deloc.

2. Ce v-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi-a plăcut să organizez balul baroc. A fost provocator pentru că am fost absolut singură. A trebuit să aranjez sala, să calc fețele de masă, să dau telefoane, să fac rost de diverse lucruri, etc. A fost greu, dar mi-a plăcut mult pentru că meseria mea este să organizez evenimente și m-am simțit în largul meu.

3. V-a certat vreodată nea Mărin? De ce?

Daaaaa! Cel mai rău m-a certat pentru că într-o seară, când terminasem treaba, am vrut să merg la coafor. Anunțasem din prima zi că am nevoie să ajung la coafor într-o seară, iar cei din producție mi-au permis asta. Nea Mărin în schimb s-a supărat foarte rău pe mine, și chiar a zis niște vorbe care m-au durut. Până la urmă ne-am împăcat.

4. Ce ați învățat de la Nea Mărin?

Mereu învățăm ceva de la el. Cred că cel mai mult am învățat din toate sezoanele în care am fost că trebuie să fim serioși și muncitori și că niciodată nu trebuie să spunem ”nu pot”. Că putem dacă vrem cu adevărat.

5. A fost vreun lucru pe care nu l-ați făcut niciodată și l-ați făcut acum?

Da. Pentru prima dată am tăiat porumb la câmp și tot pentru prima dată am curățat vreo 20 de grajduri de cai.

6. Ce v-a lipsit cel mai mult din rutina sau obiectele obișnuite cât timp ați fost la Poftiți?

Cel mai mult ne-a lipsit și mie și lui Marius, Isabela. Am stat o săptămână fără ea și de câte ori plecăm amândoi de lângă ea ne e foarte greu.

7. Vă rugăm povestiți-ne (cu detalii) un moment de la filmări în care ați râs cu lacrimi (o întâmplare amuzantă în care ați fost protagonist).

Cel mai amuzant a fost după ce eu și Anamaria am câștigat proba cu porumbul și băieții au avut pedeapsă să vină înapoi la palat cu căruța plină de coceni. S-au urcat toți în căruță pe mormanul de coceni și a fost de mare râs. S-au poticnit, erau gata gata să se răstoarne, iar eu și Anamaria râdeam cu lacrimi în mașină, vazându-i cât se chinuie să ajungă teferi la palat.

8. Cum a fost sa munciti in costume de epoca?

Costumele de epocă au fost superbe și spectaculoase. Practic nu am muncit în ele căci le-am îmbrăcat seara când începea balul și munca grea se terminase deja. Dar a fost foarte frumos și am dansat dansuri de epocă, ne-am simțit foarte bine împreună cu invitații și a fost un moment extrem de plăcut.

Dan Helciug, despre experiența la „Poftiți la muncă!”: „Nea Mărin urlă din principiu. Bănuiesc că atunci când s-a născut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x