Antena Căutare

Ozana Barabancea: ”Nea Mărin este un bărbat adevărat”

Ozana Barabancea a muncit aproape fără pauză la ”Poftiți pe la noi!”. jurata de la ”Splash! vedete la apă” ne-a vorbit despre experiența primei întâlniri cu nea Mărin, despre care și-a făcut o impresie diferită de tot ce auzise despre el până atunci.

Ozana Barabancea a muncit aproape fără pauză la ”Poftiți pe la noi!”. jurata de la ”Splash! vedete la apă” ne-a vorbit despre experiența primei întâlniri cu nea Mărin, despre care și-a făcut o impresie diferită de tot ce auzise despre el până atunci.

Cum a fost întâlnirea cu nea Mărin? Cum v-ați înțeles?

Întâlnirea cu nea Mărin a fost foarte energică și am simțit un bărbat adevărat, ager și plin de zvâc! Deși colegii au încercat să mă intimideze spunându-mi despre el că e rău și agresiv, am dat mâna cu un bărbat adevărat, zâmbitor, dar ferm, ceea ce mi-a plăcut.

Ce ți s-a părut cel mai greu de făcut în tot timpul în care ați stat la Costinești?

Cel mai greu mi s-a părut programul extrem de alert și ritmul muncii impuse, aproape fără pauză, dar foarte bine eficientizat, pentru că erau foarte multe de făcut într-un timp extrem de scurt.

Ai afirmat, în timpul filmărilor, că ai crescut cu menajeră în casă și că nu ești mare gospodină. Care sunt treburile casnice pe care le faci cu plăcere?

Da, am crescut cu menajeră, dar o perioadă din viața mea, când am locuit în Marea Britanie, am făcut toată treaba din casă sinngură. Mi-a fost greu, dar am făcut-o. Îmi place să fac orice e nevoie doar dacă e nevoie. Îmi impun să îmi placă și reușesc să fiu eficientă. La mine, când trebuie, pot se transformă în vreau și îmi place la un loc.

Vei mai repeta experiența pescuitului dis de dimineață în largul mării?

Aș vrea eu! Experiența pescuitului și contemplarea răsăritului de soare au fost unice și de neuitat. Nu am timp pentru asemenea răsfăț!

De ce le-ai recomanda turiștilor să viziteze pensiunea pe care ați renovat-o voi?

Le-aș recomanda turiștilor să viziteze pensiunea pentru că e o mărturie a muncii mele și sper să se păstreze și să prospere din toate punctele de vedere.

Ce ai făcut atunci când ai ajuns acasă de la filmări?

Când am ajuns acasă mi-am luat copiii în brațe. Mă copleșise dorul de ei pe tot parcursul acestei delegații... că vacanță nu o pot numi.

Mihai Mitoșeru: ''Toată lumea spunea că nea' Marin e nebun, că sare la bătaie și că o sa-l bat! ''... Alina Pușcaș, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Mihai Mitoșeru pun pe roate o pensiune din Costinești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x