Antena Căutare

Pentru că ziua lui l-a prins la filmările de la „Poftiți pe la noi!”, un lăutar i-a cântat lui Liviu Vârciu timp de 14 ore

Dragostea dintre nea Mărin, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi!”, și Liviu Vârciu este una cunoscută mai de toată lumea.

Dragostea dintre nea Mărin, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi!”, și Liviu Vârciu este una cunoscută mai de toată lumea.

Cum anul acesta, de ziua lui, Liviu Vârciu s-a lăsat coordonat de nea Mărin și a mers să dea o mână de ajutor la Fundația Bucuria Ajutorului, gazda emisiunii a vrut să îi cânte în strună.

Dis de dimineață, nea Mărin a tocmit un lăutar și l-a folosit pe post de ceas deșteptător pentru Liviu. „La început a fost groaznic, îmi venea să îi dau foc acordeonului și să fug în lume”, povestește artistul.

Supriza nu a fost însă asta, ci faptul că pe tot parcursul zilei nu a fost chip ca lăutarul să tacă sau să se desprindă de Liviu. Așa se face că el a cântat fără oprire nu mai puțin de 14 ore, spre disperarea sărbătoritului. „Una peste alta, ne-am distrat foarte mult”, spune Liviu Vârciu, care, la un moment dat, a fost dispus să facă orice pentru o clipă de liniște.

Nu rata premiera celui de-al doilea sezon "Poftiți pe la noi. Poftiți și dăruiți", luni, 11 mai, de la 20:30, numai la Antena 1!

Din 11 mai, vă invităm să "Poftiți pe la noi!" Liviu Vârciu și Pepe au sărit în ajutorul lui Nea Mărin... Răzvan şi Dani, mărturisiri despre experienţa avută la ”Poftiți pe la noi”: "Am muncit pe rupte, ne-am ales cu vână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x